WORLD FOOTBALL

«Πετάει» φωτιές η Ντουντελάνζ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League νίκησε πολύ εύκολα την Πετάνγκε με 6-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 9’
«Πετάει» φωτιές η Ντουντελάνζ

Εύκολη νίκη με 6-1 πέτυχε τη Ντουντελάζ επί της Ουνιόν Τάιτους Πετάνγκε στο Λουξεμβούργο κι έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 9’ με τον Μπόγιτς, αλλά απάντησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το πέναλτι του Τουρπέλ, κάνοντας το 1-1.

Στο 63’ ο Σινάνι έδωσε προβάδισμα για το 2-1, ενώ στο 72’ και πάλι ο Τουρπέλ έκανε το 3-1, ενώ το 4-1 πέτυχε ο Ιμπραΐμοβιτς στο 78’. Ο ίδιος παίκτης το 5-1 στο 81’ και το τελικό 6-1 έκανε ο Ποκάρ στο 86′.

Με αυτή τη νίκη, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ανέβηκε στους 12 βαθμούς και στην 3η θέση, έχοντας όμως κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (Ντ. Τοπμέλερ): Φρίσινγκ, Μαλγκέ, Σνελ, Κρούσκα, Πόκαρ, Σινάνι (75’ Κουτουριέ), Στολζ (46’ Ιμπραΐμοβιτς), Γένσεν (64’ Κενιά), Πρεμπέι, Μελίσε, Τουρπέλ.

Παρελθόν και ο Σάπουριτς από τον ΑΠΟΕΛ

«Διπλός» Ρούνεϊ στη μεγάλη νίκη της Ντι Σι Γιουνάιτεντ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πετάει» φωτιές η Ντουντελάνζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.