Ρόμπεν: “Τα πράγματα δεν πάνε στραβά σε μια βδομάδα”

Ο Άριεν Ρόμπεν επιμένει πως η Μπάγερν Μονάχου χρειάζεται μόλις μία νίκη για να επανέλθει στην κανονική της πορεία μετά και την ισοπαλία έκπληξη που έφερε με τον Άγιαξ για το Champions League. Ήρθε άλλο ένα κακό αποτέλεσμα για την Μπάγερν του Νίκο Κόβατς, καθώς στον αγώνα της Τρίτης ( 2/10) για το Champions League...
Ρόμπεν: “Τα πράγματα δεν πάνε στραβά σε μια βδομάδα”

Ο Άριεν Ρόμπεν επιμένει πως η Μπάγερν Μονάχου χρειάζεται μόλις μία νίκη για να επανέλθει στην κανονική της πορεία μετά και την ισοπαλία έκπληξη που έφερε με τον Άγιαξ για το Champions League.

Ήρθε άλλο ένα κακό αποτέλεσμα για την Μπάγερν του Νίκο Κόβατς, καθώς στον αγώνα της Τρίτης ( 2/10) για το Champions League έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ.

Η Γερμανοί πρωταθλητές έκαναν φέτος μια τρομερή αρχή στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη όμως την τελευταία βδομάδα έχουν τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα σε εγχώριες και μη διοργανώσεις.

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αποθεώνουν τον Βλαχοδήμο (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόμπεν: “Τα πράγματα δεν πάνε στραβά σε μια βδομάδα”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.