WORLD FOOTBALL

Η FIFA απέβαλε την ομοσπονδία της Σιέρα Λεόνε

Η κυβερνητική παρέμβαση στο ποδόσφαιρο, έφερε την άμεση αποπομπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σιέρα Λεόνε
Η FIFA απέβαλε την ομοσπονδία της Σιέρα Λεόνε

Η FIFA δεν χαρίζεται σε υποθέσεις που αφορούν τη διαφάνεια στο ποδόσφαιρο, καθώς η φήμη της έχει δεχθεί αρκετά πλήγματα. Έτσι μετά την κυβερνητική παρέμβαση σε ποδοσφαιρικές υποθέσεις στη Σιέρα Λεόνε, επιβλήθηκε άμεση αποπομπή!

Η απόφαση της FIFA ελήφθη μετά την απομάκρυνση του προέδρου της SLFA, Ισά Γιόχανσεν και του γενικού γραμματέα, Κρίστοφερ Καμαρά. Είχε ζητηθεί και τα δύο άτομα να έχουν άμεση δυνατότητα πρόσβασης στις εγκαταστάσεις της SLFA για να διασφαλίσουν ότι δεν θα τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία της ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένων των έργων που χρηματοδοτούνται από την παγκόσμια συνομοσπονδία στη χώρα.

«Η αναστολή της ιδιότητας μέλους θα ακυρωθεί όταν η SLFA και η αναγνωρισμένη ηγεσία της επιβεβαιώσουν στη FIFA ότι η διοίκηση, οι χώροι, οι λογαριασμοί και τα κανάλια επικοινωνίας της SLFA βρίσκονται ξανά υπό τον έλεγχό τους», υπογράμμισε η FIFA στην ανακοίνωσή της.

Μετά την αποβολή, η Σιέρα Λεόνε έχει χάσει όλα τα δικαιώματα συμμετοχής της σε διεθνείς διοργανώσεις.

Κριστιάνο Ρονάλντο-Κάθριν Μαγιόργκα: Οι κατηγορίες για τον βιασμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η FIFA απέβαλε την ομοσπονδία της Σιέρα Λεόνε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.