WORLD FOOTBALL

Ήττα-σοκ για την ΜΠΑΤΕ μετά από 4 μήνες! (vid)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League έχασε 2-1 από την Ίσλοχ
Ήττα-σοκ για την ΜΠΑΤΕ μετά από 4 μήνες! (vid)

Τρεις ημέρες μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έχασε στο πρωτάθλημα από τη 10η της βαθμολογίας Ίσλοχ Μινσκ.

Οι… μόνιμοι πρωταθλητές Λευκορωσίας αγνοούσαν το αρνητικό αποτέλεσμα από τις 2 Ιουνίου και την αναμέτρηση με την Γκοροντέγια, καθώς έκτοτε κατέγραψαν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο Ντμίτρι Κομαρόβσκι έδωσε σαφές προβάδισμα στην Ίσλοχ με τα γκολ του στο 10’ και το 53’, προτού ο Αλεκσέι Ρίος μειώσει στο 58’ και διαμορφώσει το τελικό 2-1 για την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

O Στάσεβιτς ήταν ο μοιραίος παίκτης για τους φιλοξενούμενους, καθώς αστόχησε σε πέναλτι στο 13ο λεπτό.

Βέβαια, η ΜΠΑΤΕ βρίσκεται πάντα στην κορυφή και το +9 από τη 2η της βαθμολογίας Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ.

Να σημειωθεί ότι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League δεν είχε καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Ίσλοχ ούτε στο ματς του α’ γύρου (1-1 στην “Μπορίσοφ Αρίνα”).

Η σύνθεση της ΜΠΑΤΕ: Τσίτσκαν, Φιλίποβιτς, Μπερέζκιν (60′ Xλεμπ), Ντράγκουν (82′ Γιαμπλόνσκι), Σκάβις, Ρίος, Φιλιπένκο, Στάσεβιτς, Μπάγκα, Παλιάκοβ, Μουκάμ (60′ Τουόμινεν).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήττα-σοκ για την ΜΠΑΤΕ μετά από 4 μήνες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.