WORLD FOOTBALL

Άγιαξ πέντε αστέρων! (vid)

Τρομακτική εμφάνιση από τον Άγιαξ που νίκησε την Άλκμααρ με 5-0
Άγιαξ πέντε αστέρων! (vid)

Καταιγιστικός από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήταν ο Άγιαξ, που έδειξε τα δόντια αλλά και τις επιθετικές αρετές του, στην Άλκμααρ, διατηρώντας έτσι μικρή απόσταση από την κορυφή και την Αϊντχόφεν.

Με το καλημέρα ο Φαν ντε Μπέικ σκόραρε στο 3ο λεπτό, ενώ ο διασυρμός ξεκίνησε από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ντόλμπεργκ βρήκε δίχτυα στο 48ο.

Ο Φαν Ράιν βρέθηκε στην δύσκολη θέση να στέλνει τη μπάλα στο λάθος τέρμα, ενώ τη φιέστα ολοκλήρωσαν Ζάγιεκ και Τάντιτς.

Η Άλκμααρ ήταν λίγη και δεν μπόρεσε να σκοράρει, έτσι η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League κράτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά καθαρή την εστία της στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να καταφέρει από το Δεκέμβριο του 2016.

ΑΓΙΑΞ: Ονάνα, Μαζράουι, Ντε Λιχτ, Βέμπερ (81’ Σχίουρς), Ταγλιαφίκο, Σένε, Φαν ντε Μπέικ, Μπλιντ (70’ Νέρες), Ζάγιεκ, Ντόλμπεργκ (60’ Χούντελααρ), Τάντιτς

ΑΛΚΜΑΑΡ: Μπιζότ, Σβένσον, Φαν Ράιν, Κουπμάινερς, Ουεζάνμ Βεΐνοβιτς (57’ Χατζηδιάκος), Μίντσγιο, Τιλ, Γκούντμουντσον, Γίονσεν, Ιντρίσι.

https://www.youtube.com/watch?v=ZHfCzNscvyA

http://www.sportime.gr/live/164945/aek-olympiakos-live/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιαξ πέντε αστέρων! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.