WORLD FOOTBALL

Θρίαμβος για την Μπενφίκα, κόντρα στην Πόρτο (vid)

Με γκολ του Σεφέροβιτς, 1-0, βασικός ο Βλαχοδήμος, αλλαγή ο Σάμαρης για τους «αετιούς»
Θρίαμβος για την Μπενφίκα, κόντρα στην Πόρτο (vid)

Η Μπενφίκα νίκησε την Πόρτο 1-0 στο στάδιο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πορτογαλίας και οι «αετοί», μαζί με την Μπράγκα βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Χάρις Σέφεροβιτς, στο 62ο λεπτό πρόλαβε την έξοδο του Κασίγιας, έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του Πίζι, σημείωσε το πολύτιμο γκολ, πανηγυρίζοντας και το πρώτο του σε ντέρμπι με την Πόρτο.

Ο Ρουί Βιτόρια, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 3-2 για το Champions League, παρέταξε την Μπενφίκα με 4-3-3 και ελάχιστες αλλαγές.

Οι γηπεδούχοι ελάχιστα απειλήθηκαν από την Πόρτο, ακόμα κι όταν έμειναν με 10 παίκτες, μετά τη δεύτερη κάρτα στον Κρίστιαν Λέμα στο 82΄.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την εστία της Μπενφίκα, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης πήρε… άρωμα ντέρμπι, καθώς αντικατέστησε τον Σεφέροβιτς στο 90ό λεπτό.

Μπενφίκα (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Φέισα, Ρουμπέν Ντίας,  Γκαμπριέλ Πιρές, Σέρβι (58’ Ράφα Σίλβα), Σεφέροβιτς (90’ Σάμαρης), Σάλβιο, Πίζι (81’ Σεμέντο), Λέμα, Αλμέιδα

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Μάξι Περέιρα (70’ Κορόνα), Μιλτάο, Μπραχίμι, Μαρέγκα, Τέγιες, Ερέρα, Περέιρα, Οτάβιο (52’ Ολιβέιρα), Φελίπε, Σοάρες (76’ Άντρε Περέιρα)

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίαμβος για την Μπενφίκα, κόντρα στην Πόρτο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.