WORLD FOOTBALL

Oι 10 ακριβότερες μη αποδοτικές μεταγραφές

Αρκετές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ξόδεψαν μία μικρή περιουσία για την απόκτηση παικτών το φετινό καλοκαίρι, χωρίς όμως κάποιοι εξ αυτών να έχουν καταφέρει έως τώρα να εντυπωσιάσουν με τις επιδόσεις τους. Η «Marca» κατέγραψε 10 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, σε σχέση με τα χρήματα που κόστισαν. Βινίσιους Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλλε...
Oι 10 ακριβότερες μη αποδοτικές μεταγραφές

Αρκετές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ξόδεψαν μία μικρή περιουσία για την απόκτηση παικτών το φετινό καλοκαίρι, χωρίς όμως κάποιοι εξ αυτών να έχουν καταφέρει έως τώρα να εντυπωσιάσουν με τις επιδόσεις τους.

Η «Marca» κατέγραψε 10 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, σε σχέση με τα χρήματα που κόστισαν.

Βινίσιους

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλλε 45 εκατομμύρια ευρώ στη Φλαμένγκο, με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί μόλις 12 λεπτά έως τώρα.

Μάλκομ

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε από τα ταμεία της 41 εκατομμύρια ευρώ, με τον ίδιο να μετρά 25 λεπτά συμμετοχής.

Φαμπίνιο

Η Μονακό τον παραχώρησε στη Λίβερπουλ έναντι 45 εκατομμυρίων και έχει αγωνιστεί μόλις σε 3 παιχνίδια.

Ματία Καλντάρα

Τα 35 εκατομμύρια που επένδυσε η Μίλαν στον 24χρονο κεντρικό αμυντικό δεν έχουν αξιοποιηθεί, αφού έχει συμμετάσχει σε 1 παιχνίδι Europa League.

Φαμπιάν Ρουίζ

H Nάπολι τον αγόρασε έναντι 30 εκατομμυρίων από τη Μπέτις και έχει πάρει μέρος σε 4 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League.

Mπερντ Λένο

Στη «σκιά» του Πετρ Τσεχ είναι ο Γερμανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ, που παρά τα 25 εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Εuropa League και Carabao Cup.

Σάμου Καστιγιέχο

Ήρθε στη Μίλαν από τη Βιγιαρεάλ για 25 εκατομμύρια και έχει αγωνιστεί για 120 λεπτά.

Μαριάνο

H «βασίλισσα» κατέβαλλε 21 εκατομμύρια στη Λιόν και ο 25χρονος επιθετικός μετρά 105 λεπτά στο πρωτάθλημα και 49 στην Ευρώπη.

Τσαγκλάρ Σογιουντσού

Η Λέστερ απέκτησε τον 22χρονο αμυντικό έναντι 21 εκατομμυρίων από τη Φραϊμπουργκ ως μια μελλοντική επένδυση, έχοντας συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 23 ετών.

Κουίνσι Προμές

Τα 20 εκατομμύρια που δόθηκαν στην Σπαρτάκ Μόσχας από την Σεβίλλη δεν έχουν καρποφορήσει, αφού έχει αγωνιστεί συνολικά 90 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Πλήγμα με Μίλνερ στη Λίβερπουλ

Αυτοί είναι οι 11 απόντες των υποψηφίων για το «Ballon d’Or»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oι 10 ακριβότερες μη αποδοτικές μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.