Οι Πογκμπά, Εμπαπέ και Γκριεζμάν γνώρισαν τον Μίκι Μάους (vid)

Ο Μίμι Μάους ήταν η ατραξιόν, καθώς ο Πολ Πογκμπά, ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Κίλιαν Εμπαπέ τον επισκέφθηκαν στην Ντίζνεϊλαντ στο Παρίσι την Παρασκευή (12/10). Με τον χρόνο στα χέρια τους πριν από την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία για το Nations League, ο Πογκμπα, ο Εμπαπέ, ο Γκριεζμάν και ο Ουσμάν Ντεμπελέ,...
Οι Πογκμπά, Εμπαπέ και Γκριεζμάν γνώρισαν τον Μίκι Μάους (vid)

Ο Μίμι Μάους ήταν η ατραξιόν, καθώς ο Πολ Πογκμπά, ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Κίλιαν Εμπαπέ τον επισκέφθηκαν στην Ντίζνεϊλαντ στο Παρίσι την Παρασκευή (12/10).

Με τον χρόνο στα χέρια τους πριν από την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία για το Nations League, ο Πογκμπα, ο Εμπαπέ, ο Γκριεζμάν και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, είχαν την ευκαιρία να … αράξουν λίγο με τον παιδικό ήρωα τον κόμικς, Μίκι Μάους.

Μετά την ισοπαλία με σκορ 2-2 στον αγώνα με την Ισλανδία, το γαλλικό κουαρτέτο επισκέφθηκε το θεματικό πάρκο της Ντίζνεϊλαντ και μάλιστα πήρε και μερικά από τα γάντια του διάσημου ποντικού.

https://www.instagram.com/p/Bo1wIgGHiMZ/?taken-by=paulpogba

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Πογκμπά, Εμπαπέ και Γκριεζμάν γνώρισαν τον Μίκι Μάους (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.