WORLD FOOTBALL

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ο Τέζε… μιμήθηκε τον Ράικαρτ (vids)

Ο νεαρός παίκτης έφτυσε τον Γερμανό αντίπαλο του και αποκλείστηκε επ’αόριστον από την Εθνική
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ο Τέζε… μιμήθηκε τον Ράικαρτ (vids)

Τον Ράικαρντ θέλησε να μιμηθεί άθελα του ο Τζόρνταν Τέζε, ο οποίος έφτυσε τον αρχηγό της Εθνική Γερμανίας U20, Σαλίχ Οζκάν.

Ο 19χρονος αμυντικός κυνήγησε τον αντίπαλο του και αποφάσισε να προβεί στη συγκεκριμένη πράξη, όμως στη συνέχεια έλαβε μία πολύ σκληρή τιμωρία.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με επ’αόριστον αποκλεισμό από τις Εθνικές ομάδες, τονίζοντας του πως η πράξη του ήταν ότι χειρότερο μπορεί  να γίνει ως προς έναν αντίπαλο και δεν είναι αποδεκτή.

Ο προπονητής της ομάδας μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του παίκτη του, λέγοντας : «Εγώ και η ομάδα, αλλά και ο Τζόρνταν πιστεύουμε ότι αυτές οι πράξεις δεν ανήκουν στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν αξίζουν σε έναν παίκτη που παίζει για την Εθνική του».

Δείτε τις δύο φάσεις παρελθόντος και παρόντος, που σίγουρα μοιάζουν πάρα πολύ:

Τέλος ο Κόζακ από την Σλοβακία

H Ιταλία «χτύπησε» στο τέλος (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ιστορία επαναλαμβάνεται ο Τέζε… μιμήθηκε τον Ράικαρτ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.