WORLD FOOTBALL

Ισοπαλία με έξι γκολ για Εσθονία και Ουγγαρία

Σε ένα ματς με δύο ανατροπές, Εσθονοί και Ούγγροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο Ταλίν
Ισοπαλία με έξι γκολ για Εσθονία και Ουγγαρία

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Ταλίν, η Εσθονία και η Ουγγαρία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του UEFA Nations League, όπου μετέχουν Ελλάδα και Φινλαδία.

Ένα αποτέλεσμα που «έσβησε» τις όποιες ελπίδες είχε η Ουγγαρία στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, ενώ η Εσθονία πήρε τον πρώτο της βαθμό, αλλά δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στη Δ’ Κατηγορία.

Οι Εσθονοί προηγήθηκαν με τον Σιμ Λους στο 20’, οι Ούγγροι με γκολ των Νάγκι (24’) και Ζάλαϊ (54’) προσπέρασαν 2-1, αλλά το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο.

Οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Πάτκαϊ (70’) και γκολ του Ανιερ (79’) έκαναν το 3-2, για να έρθει ο Ανταμ Ζάλαϊ και να διαμορφώσει το τελικό 3-3, στο 81’.

Εσθονία: Αξάλου (43′ Λέπμετς), Πικ, Ταμ, Μετς, Μπαράνοφ, Τενίστε, Ογιάμα, Βασίλιεφ, Αντόνοφ, Λουτς, Ανιέρ (90′ Πούργε).

Ουγγαρία: Γκούλασι, Κάνταρ, Όρμπαν, Μπαράτ, Λόβρεντσιτς (80′ Μπέσε), Κόβατς, Α. Νάγκι, Κλαϊνσχάιλερ (68′ Πάτκαϊ), Ντ. Νάγκι (75′ Έπελ), Σαλάι, Ζάλαϊ.

Βαθμολογία 2ος Όμιλος Γ’ Κατηγορία

#   Ομάδα Αγ. Β. Ν. Ι. Η. Γκολ
υπέρ
Γκολ
κατά
1 Φινλανδία 4 12 4 0 0 5 0
2 Ελλάδα 4 6 2 0 2 3 4
3 Ουγγαρία 4 4 1 1 2 5 6
4 Εσθονία 4 1 0 1 3 3 6

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισοπαλία με έξι γκολ για Εσθονία και Ουγγαρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.