WORLD FOOTBALL

Πάρτι για την Αγγλία στην Ισπανία (vid)

Τα «Τρία Λιοντάρια» προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο, οι Ισπανοί απλά μείωσαν στο 3-2
Πάρτι για την Αγγλία στην Ισπανία (vid)

Από τον Φεβρουάριο του 1987 οι Άγγλοι έχουν να κάνουν τέτοιο χουνέρι στους Ισπανούς, όπως απόψε στη Σεβίλλη, στο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του UEFA Nations League.

Τότε, έστω και σε φιλικό επίπεδο, η Αγγλία με τέσσερα γκολ από τον Γκάρι Λίνεκερ νικούσε 4-2 την Ισπανία 4-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Απόψε με τον Χάρι Κέιν να μοιράζει ασίστ και τον Ραχίμ Στέρλινγκ να εκτελεί, η Αγγλία πήρε τη νίκη με 3-2.

Οι Αγγλοι ήταν θαυματουργή στο πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ από τον Στέρλινγκ (16’, 38’) κι ένα ενδιάμεσα του Ράσφορντ (30’) προκάλεσαν ζαλάδα στους γηπεδούχους.

Ο Στέρλινγκ με το πρώτο γκολ, έγινε ο πρώτος Αγγλος που σκόραρε σε εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ισπανία, μετά εκείνο το καρέ του Λίνεκερ. Παράλληλα, βρήκε δίχτυα για την Αγγλία, μετά τον Οκτώβριο του 2015.

Η Ισπανία, σε αυτό το πρώτο μέρος, δέχθηκε τρία γκολ σε 45’ λεπτά στην έδρα της, για δεύτερη φορά στην 98χρονη ιστορία της, σε εθνικό επίπεδο. Είχε προηγηθεί το 1963, στη Μαδρίτη, το 2-4 από την Σκοτία στο ημίχρονο, με το τελικό σκορ να είναι στο 2-6!.

10 γκολ σε 10 προσπάθειες, σε σύνολο 245 λεπτών ο Αλκάθερ

Ο Φρανσίσκο Αλκάθερ μπήκε στον αγώνα στο 56’ και στο 59’ μείωσε για την Ισπανία, με τον επιθετικό της Ντόρτμουντ να τρελαίνει με τις φετινές του επιδόσεις.

Εχοντας αγωνιστεί συνολικά 245 λεπτά, μετρά ήδη 10 γκολ, σε ισάριθμες προσπάθειες! Οι γηπεδούχοι πίεσα, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-2, με τον Σέρχιο Ράμος στο 90+6’.

H Ισπανία γνώρισε την πρώτη της ήττα σε τρία παιχνίδια, έμεινε στους 6β., η Αγγλία πλησίασε στους 4β., ενώ η Κροατία έχει έναν βαθμό, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο

https://www.youtube.com/watch?v=M3VbalTgqQY

Όταν ο Λίνεκερ «κάρφωνε» με τέσσερα γκολ του Ισπανούς (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάρτι για την Αγγλία στην Ισπανία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.