WORLD FOOTBALL

Προσεχώς…ελεύθεροι (pics)

Ο σίγουρος Άαρον Ραμσεϊ και άλλες έξι περιπτώσεις που από την πρώτη μέρα του 2019 μπορούν να υπογράψουν όπου επιλέξουν
Προσεχώς…ελεύθεροι (pics)

Ναι, είμαστε ακόμη στον Οκτώβριο. Ποιος είπε, όμως, ότι δεν ασχολούνται με μεταγραφές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει σε δύο μήνες, όμως πολλές ομάδες ήδη λαμβάνουν τα μέτρα τους.

Όχι μόνο για την περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και γι’ αυτή του καλοκαιριού. Εκεί έξω υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου του 2019, κάτι που σημαίνει ότι από την 1η του νέου έτους θα μπορούν να συζητήσουν με την ομάδα της αρεσκείας τους και μάλιστα χωρίς να έχουν οικονομικό κέρδος οι νυν σύλλογοι τους.

Ένα από τα πλέον «καυτά» ονόματα που μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι είναι αυτό του Άαρον Ράμσεϊ. Ο Ουαλός χαφ βρίσκεται σε μια εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία (27 αισίως) και σε λίγους μήνες έχει την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ έχουν κάνει ήδη γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον πολυσύνθετο χαφ, ενώ φαίνεται πως και η Γιουβέντους θα μπει στη μάχη για να αποσπάσει την υπογραφή του! Το μόνο σίγουρο είναι πως ακολουθεί… καυτό καλοκαίρι, μιας και ο Ράμσεϊ έχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου χαφ.

Νταβίντ Ντε Χέα – Χρηματιστηριακή αξία: 70 εκατ. ευρώ

Αν και έχει φθίνουσα πορεία τους τελευταίους μήνες, η Γιουνάιτεντ θέλει σαν τρελή να κρατήσει τον Ντε Χέα. Τις τελευταίες ώρες συζητιέται έντονα ότι οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τους «κόκκινους διαβόλους» να προσφέρουν στον Ισπανό κίπερ πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Στο συμβόλαιο του Ντε Χέα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, όμως τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο.

Μάριο Μπαλοτέλι – Χρηματιστηριακή αξία: 24 εκατ. ευρώ

Ο τρελο-Μάριο λίγο έλειψε να κάνει μπάχαλο τη Νις για το γεγονός ότι δεν πήρε μεταγραφή. Τελικά, ο Μπαλοτέλι έμεινε στον γαλλικό νότο, αν και έφτασε κοντά στη Νάπολι. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ όμως. Χθες, ο Ιταλός φορ ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, όπου δείχνει να βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του «Σαν Πάολο». Δεν… κρατιέται ο Μπαλοτέλι και «φωνάζει» με τον τρόπο του ότι θέλει να πάει στους «παρτενοπέι», αν και δηλωμένος «ροσονέρο». Ευτυχώς γι’ αυτόν, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Άνχελ Ντι Μαρία – Χρηματιστηριακή αξία: 40 εκατ. ευρώ

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν στέριωσε, στην Παρί ανέλαβε ηγετικό ρόλο και την οδήγησε σε τίτλους. Ο Ανχελ Ντι Μαρία είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο Παρίσι κι έτσι δεν αποκλείεται να ανανεώσει άμεσα, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι. Έχει τονίσει, μάλιστα, ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας θα είναι η τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του.

Σεσκ Φάμπρεγκας – Χρηματιστηριακή αξία: 30 εκατ. ευρώ

Η περίπτωσή του αναμένεται να έχει… ψωμάκι. Το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι κι αυτός ψήνεται να επιστρέψει στην Ισπανία. Ήδη μάλιστα ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται η Ατλέτικο! Αν και «παιδί» της Μπαρτσελόνα, ο Σεσκ δεν θα έλεγε «όχι» στο να γυρίσει στην πατρίδα του, ακόμη κι αν είναι στη Μαδρίτη. Στους «μπλε», πάντως, έχει παραγκωνιστεί φέτος, μετά τις αφίξεις των Κόβατσιτς και Ζορζίνιο.

Άντονι Μαρσιάλ – Χρηματιστηριακή αξία: 65 εκατ. ευρώ

Ο Γάλλος δεν ήταν στην αποστολή της χώρας του για το Μουντιάλ, λόγω των μέτριων εμφανίσεων του με τη Γιουνάιτεντ. Για να είμαστε ακριβείς, ο νεαρός εξτρέμ δεν έχει βρει το χρόνο συμμετοχής που θέλει στους «κόκκινους διαβόλους» και δεν θα τον χαλούσε να αναζητήσει μια άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο, που φαίνεται αρκετά… ξενερωμένος από την αντιμετώπιση του Ζοσέ Μουρίνιο προς το πρόσωπό του.

Αντριέν Ραμπιό – Χρηματιστηριακή αξία: 50 εκατ. ευρώ

Από εκεί που δεν ήθελε να ακούει για ανανέωση, ξαφνικά είναι πολύ κοντά στο να το κάνει! Ο Αντριέν Ραμπιό μένει ελεύθερος και ήδη έχει ακουστεί ότι τον θέλει η Λίβερπουλ, αλλά και η Μίλαν που τον έχει ψηλά στη λίστα της. Με βάση τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Γάλλος χαφ θέλει να μείνει στην Παρί, όμως από τη στιγμή που δεν έχει υπογράψει ακόμη πουθενά, τα πάντα μπορούν να γίνουν.

«Κοιτάζει» τον Ινσίνιε η Λίβερπουλ

Επιστρέφει στη Λίβερπουλ με σπασμένο αντίχειρα ο Μανέ (pics)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσεχώς…ελεύθεροι (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.