WORLD FOOTBALL

Πούκι για ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν η καλύτερη λύση»

Ο Φινλανδός στράικερ τοποθετήθηκε για την απόφασή του να προτιμήσει τη Νόριτς από τον «δικέφαλο»
Πούκι για ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν η καλύτερη λύση»

Η Ελλάδα φιλοξενεί την Φινλανδία απόψε (15/11) για το Nations League και στην αντίπαλη ομάδα όπως είναι φυσικό, όλοι στέκονται στον Τέεμου Πούκι.

Είναι ο κορυφαίος παίκτης της εθνικής αυτή τη στιγμή και οι Φινλανδοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο του αποψινού αγώνα, τον ρώτησαν και για το ενδιαφέρον που υπήρχε από την Ελλάδα γι’ αυτόν και συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός της Νόριτς ανέφερε πως υπήρχε ξεκάθαρο ενδιαφέρον από την μεριά των κυπελλούχων, αλλά θεώρησε πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, την δεδομένη στιγμή.

«Υπήρχε ενδιαφέρον συγκεκριμένο. Εγώ και η οικογένεια μου το σκεφτήκαμε για αρκετό καιρό, αλλά αποφάσισα ότι ίσως δεν είναι η καλύτερη λύση. Έτσι βάλαμε την συγκεκριμένη προοπτική στον… πάγο. Ευτυχώς όμως, προέκυψε η πρόταση της Νόριτς», είπε χαρακτηριστικά ο πρώτος σκόρε της εθνικής Φινλανδίας στο Nations League.

Ελλάδα – Φινλανδία | Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πούκι για ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν η καλύτερη λύση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.