WORLD FOOTBALL

Οι 10 ακριβότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του πλανήτη (pic)

«Τρελά» λεφτά για τις ακριβότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου
Οι 10 ακριβότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του πλανήτη (pic)

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δαπανούνται κάθε χρόνο από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες, που προσπαθούν να ενισχυθούν και να πρωταγωνιστήσουν.

Η «Mundo Deportivo» λοιπόν ξεχώρισε τις ακριβότερες ομάδες του πλανήτη, δείχνοντας μας πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν, όσον αφορά τις χρηματιστηριακές αξίες.

Στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και νεότεροι πρωταγωνιστές του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν που «διψούν» για να πετύχουν κάτι μεγάλο.

Η κορυφή όμως θα μπορούσε να έχει μόνο μία όμως και αυτή είναι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που η αξία της αγγίζει τα 894,4 εκατομμύρια ευρώ και υπερέχει περισσότερα από 100 εκατ. (762,3) της δεύτερης και συμπολίτισσας της, Γιουνάιτεντ.

Μένει πλέον να δούμε, ποιος σύλλογος θα είναι εκείνος που θα «σπάσει» πρώτος το φράγμα τους ενός δισεκατομμυρίου, που σίγουρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν είναι πολύ μακριά.

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε:

Γκριζμάν: «Δεν ήθελα να είμαι υπολοχαγός του Μέσι»

Η Τσέλσι θέλει τον πρώτο σκόρερ της Serie A

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι 10 ακριβότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του πλανήτη (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.