WORLD FOOTBALL

Χρυσή Μπάλα: Απόψε ανακοινώνεται ο νικητής

Το κορυφαίο ατομικό βραβείο που μπορεί να απονεμηθεί σε έναν ποδοσφαιριστή θα βρει απόψε τον ιδιοκτήτη του για το 2018
Χρυσή Μπάλα: Απόψε ανακοινώνεται ο νικητής

Ακόμα μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και όπως κάθε χρόνος, έτσι και φέτος θα δοθεί το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» στον κορυφαίο ποδοσφαιριστής της χρονιάς.

Απόψε λοιπόν θα ανακοινωθεί ο άνθρωπος που θα ανακηρυχτεί, ως ο καλύτερος για το 2018, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου να δίνουν το παρών στη συγκεκριμένη λίστα.

Αξίζει να σημειωθεί μεγάλο φαβορί θεωρείται από όλους ο Λούκα Μόντριτς, που κατέκτησε ένα ακόμα Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Mundial, όπου έχασε από την οικοδέσποινα Γαλλία.

Μένει να δούμε λοιπόν, αν θα είναι αυτός που θα «σπάσει» το δίπολο Μέσι-Κριστιάνο, που έχει κυριαρχήσει στο ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία.

Τέλος θα δοθεί το ίδιο βραβείο και για το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει τρόπαιο και για τον καλύτερο νεότερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Europa League 2: Η νέα διοργάνωση της UEFA!

Καταργώντας τα σύνορα: 10 ομάδες που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Μπάλα: Απόψε ανακοινώνεται ο νικητής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.