WORLD FOOTBALL

Ρίβερ – Μπόκα: Στο πόδι η Μαδρίτη (pics & vids)

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το Μπερναμπέου
Ρίβερ – Μπόκα: Στο πόδι η Μαδρίτη (pics & vids)

Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς έχουν δώσει έντονο χρώμα στους δρόμους της Μαδρίτης, εν όψει του σημερινού (9/12) τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Οι σταθμοί του μετρό, οι πλατείες και οι γύρω δρόμοι στο Μπερναμπέου έχουν γεμίσει από Αργεντινούς οπαδούς για το σπουδαίο ματς, όπου αρκετές προσωπικότητες, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Αντουάν Γκριζμάν, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και ο Τζιάνι Ινφιαντίνο μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουν από κοντά.

Στην Ισπανία η… παρέλαση των οπαδών των δύο ομάδων, απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ, με την Marca μάλιστα να έχει live κάλυψη από τα μέρη συγκέντρωσης των οπαδών των δύο ομάδων και να έχει νέα λεπτό προς λεπτό, για την σπουδαία αναμέτρηση.

Αξιοσημείωτο είναι πως η αστυνομία είναι επί ποδός και μάλιστα έχει επιστρατεύσει μέχρι και… τανκ, σε περίπτωση που ξεσπάσουν επεισόδια, αλλά το κλίμα μόνο γιορτινό δείχνει να είναι ως τώρα.

Πάρτε μια γεύση από την ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί των δύο ομάδων στην Μαδρίτη:

Ρίβερ – Μπόκα: Απορρίφθηκε η ένσταση της Μπόκα, κανονικά το ματς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίβερ – Μπόκα: Στο πόδι η Μαδρίτη (pics & vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.