WORLD FOOTBALL

Φενέρμπαχτσε: Ο Κοτς έβαλε τους παίκτες να επιστρέψουν με πούλμαν!

Ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, μετά την ήττα με 3-0 από την Ακισάσπορ έστειλε τους παίκτες να επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη με το πούλμαν!
Φενέρμπαχτσε: Ο Κοτς έβαλε τους παίκτες να επιστρέψουν με πούλμαν!

Η Φενερμπαχτσέ πάει από το κακό στο χειρότερο στην Τουρκία και μετά τη ήττα με 3-0 από την Ακισάσπορ, ο πρόεδρος Αλί Κοτς έστειλε τους παίκτες στην Κωνσταντινούπολη με το πούλμαν!

Η φετινή χρονιά της Φενέρ εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη για την ομάδα με ένα απίστευτο μπάτζετ, που ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ και ξεκίνησε με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα ιδανικά. Κάθε άλλο, αφού η μία γκέλα διαδεχόταν την άλλη. Η διοίκηση απέλυσε τον Φιλίπ Κοκού και προβίβασε τον βοηθό του, Έρβιν Κούμαν.

Ωστόσο έπειτα από δεκαπέντε αγωνιστικές, αλλά και την ήττα με 3-0 από την Ακισάσπορ, η Φενέρ είναι στην τρίτη θέση από το τέλος, δηλαδή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 3-5-7 ρεκόρ μέχρι στιγμής.

Μετά την ήττα από την Ακισάσπορ, ο Κοτς κατέβηκε στα αποδυτήρια στο γήπεδο στη Μαγνησία και τα έψαλλε σε πολύ άσχημο τόνο στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα έμεινε μέσα στα αποδυτήρια για τουλάχιστον μισή ώρα.

Μετά τον… εξάψαλμο, τους ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη οδικώς, δηλαδή μία απόσταση 380 χιλιομέτρων, περίπου πεντέμισι ώρες διαδρομής, ενώ τους έκοψε και το ρεπό της Δευτέρας!

Ο Βλαχοδήμος κράτησε τη νίκη για την Μπενφίκα (vds)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φενέρμπαχτσε: Ο Κοτς έβαλε τους παίκτες να επιστρέψουν με πούλμαν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.