WORLD FOOTBALL

Μπεργκ: Γκολάρα, παραλίγο μοιραίος, αλλά νικητής! (vid)

Δείτε το τρομερό γκολ που σημείωσε ο άσος της Αλ Αΐν
Μπεργκ: Γκολάρα, παραλίγο μοιραίος, αλλά νικητής! (vid)

Επική ανατροπή καταγράφηκε την Τετάρτη (12/12) στην αναμέτρηση της Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ με τη Γουέλινγκτον.

Η πρωταθλήτρια Ωκεανίας προηγήθηκε 3-0 στο ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ωστόσο οι Άραβες μείωσαν σε 3-2, προτού ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ισοφαρίσει σε 3-3 με εκπληκτικό γυριστό σουτ στο 78′.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Μπεργκ αστόχησε, αλλά δεν αποδείχθηκε μοιραίος, καθώς η Αλ Αΐν πήρε τη νίκη με 4-3 και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Εσπεράνς από την Τυνησία.

https://www.youtube.com/watch?v=YWTYw0e4p5Q

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπεργκ: Γκολάρα, παραλίγο μοιραίος, αλλά νικητής! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.