WORLD FOOTBALL

Ινδία: Ο 16χρονος νεότερος σκόρερ στη χώρα αποδείχτηκε 12 χρόνια μεγαλύτερος!

Ο Γκούραβ Μούκι έγραψε αρχικά ιστορία ως ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος στην Ινδία, αλλά αποδείχτηκε απάτη!
Ινδία: Ο 16χρονος νεότερος σκόρερ στη χώρα αποδείχτηκε 12 χρόνια μεγαλύτερος!

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Γκούραβ Μούκι έγραψε ιστορία για το ποδόσφαιρο της Ινδίας, σκοράροντας στο 2-2 της Jamshedpur FC κόντρα στην Bengaluru FC. Έγινε έτσι σε ηλικία 16 ετών ο νεότερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ωστόσο το όνειρό του δεν διήρκεσε για πολύ, αφού αποκαλύφθηκε πως ήταν ενήλικος όταν είχε αγωνιστεί με την εθνική Ινδίας Κ-16 το 2015, ενώ μέσω του Τύπου της Ινδίας γινόταν λόγος για μεγάλη απόκλιση της πραγματικής του ηλικίας με αυτή με την οποία ήταν δηλωμένος στα ποδοσφαιρικά μητρώα της ομοσπονδίας.

Λόγω της δημοσιότητας που πήρε η περίπτωσή του αναγκάστηκε ο ίδιος να βγει και να παραδεχτεί δημόσια πως είχε δηλώσει ψεύτικη ηλικία.

Έτσι τιμωρήθηκε με έξι μήνες αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, με την ποινή να τίθεται άμεσα σε ισχύ!

Παιδί θαύμα σου λέει μετά…

https://twitter.com/ArkaTweets10/status/1049001471092637697

Μπαρτσελόνα: Τρελή πρόταση από την Κίνα για Μάλκομ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ινδία: Ο 16χρονος νεότερος σκόρερ στη χώρα αποδείχτηκε 12 χρόνια μεγαλύτερος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.