WORLD FOOTBALL

Ριμπερί: Ενδιαφέρον από Γαλατασαράι

Ο Φρανκ Ριμπερί φεύγει το καλοκαίρι από την Μπάγερν και στον τουρκικό Τύπο, γίνεται αναφορά για επιστροφή στην Γαλατασαράι!
Ριμπερί: Ενδιαφέρον από Γαλατασαράι

Θεωρείται δεδομένο στη Γερμανία, ότι ο Φρανκ Ριμπερί θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα είναι στο στόχαστρο της Γαλατασαράι.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και από την Τουρκία γίνεται λόγος ότι τον έχουν ήδη προσεγγίσει για να τον επαναφέρουν στην «τσιμ μπομ» μετά το 2005.

Ο Ριμπερί πήγε στην Γαλατασαράι για το δεύτερο μισόν της σεζόν 2004-05 κι έβγαλε μάτια με την απόδοσή του, ειδικά σε ένα 5-1 επί της Φενερμπαχτσέ για το Κύπελλο Τουρκίας. Τώρα στη Γαλατά ελπίζουν να τον πείσουν να επιστρέψει στην Τουρκία.

ΜΜΕ Τουρκίας: «Η Γαλατά μπαίνει σφήνα στον Ολυμπιακό για Γιορέντε»

Χριστούγεννα: Πως γιόρτασαν οι διάσημοι ποδοσφαιριστές (pics)

Άγιαξ: Πήρε τον Μαγκαγιάν της Μπόκα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ριμπερί: Ενδιαφέρον από Γαλατασαράι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.