WORLD FOOTBALL

Μπεργκ: Βουίζουν τα Εμιράτα ότι γυρίζει Ελλάδα!

«Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ελληνική Λίγκα». Αυτή είναι η πληροφορία που προκύπτει από το ρεπορτάζ του sportime.gr, εκπορευόμενη από πηγές κοντά στους «μωβ»! Ο Σκανδιναβός στράικερ, πρώην του Παναθηναϊκού, έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ. Ούσα ως περίπτωση μία εκ των λύσεων για την κάλυψη της θέσης του Πρίγιοβιτς....
Μπεργκ: Βουίζουν τα Εμιράτα ότι γυρίζει Ελλάδα!

«Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ελληνική Λίγκα». Αυτή είναι η πληροφορία που προκύπτει από το ρεπορτάζ του sportime.gr, εκπορευόμενη από πηγές κοντά στους «μωβ»!

Ο Σκανδιναβός στράικερ, πρώην του Παναθηναϊκού, έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ. Ούσα ως περίπτωση μία εκ των λύσεων για την κάλυψη της θέσης του Πρίγιοβιτς. Ο συνειρμός γίνεται αυτόματα, ανεξάρτητα κι αν η πληροφόρηση από τα ΗΑΕ δεν αναφέρει συγκεκριμένα τον «δικέφαλο».

Τη φημολογία επιβεβαίωσε στο Sportime ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Al Roeya, Χασάν Αμπντελραχμάν. Γίνεται ξεκάθαρα λόγος για άμεση επιστροφή του Μπεργκ στην ελληνική Super League. Τα οικονομικά δεδομένα για την Αλ Αΐν είναι πολύ συγκεκριμένα. Για πρώτη φορά στην ιστορία αντιμετωπίζει ζήτημα ρευστότητας, εδώ και 1,5 χρόνο. Στον Σουηδό οφείλονται χρήματα από δόσεις συμβολαίων.

Η συμφωνία του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, επομένως ενδεχόμενη πώλησή του τώρα και οικονομικό όφελος θ’ αποφέρει και η τωρινή ομάδα του θ’ απαλλαγεί από το υπόλοιπο ποσό έως το καλοκαίρι. Στο εγχώριο Πρωτάθλημα των Εμιράτων μαζί με την Αλ Σαρτζάχ (πρώην ομάδα Γιώργου Δώνη) και Αλ Τζαζίρα μαίνεται η μάχη για τον τίτλο.

Ο Μπεργκ συνεχίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης της Αλ Αΐν με 10 γκολ σε 11 συμμετοχές στην Gulf League. Η δεδομένη επιθυμία της οικογένειάς του για επιστροφή στην Ελλάδα και τα δεδομένα που αναλύθηκαν επί οικονομικών ζητημάτων δίνουν υπόσταση στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην αραβική χώρα.

ΠΑΟΚ: Στη λίστα αλλά όχι πρώτος ο Μπεργκ – Κανένα θέμα με Φερέιρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπεργκ: Βουίζουν τα Εμιράτα ότι γυρίζει Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.