WORLD FOOTBALL

UEFA: Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα του 2018!

Η UEFA έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την καλύτερη ενδεκάδα του 2018, στην οποία δεν υπάρχουν εκπλήξεις…
UEFA: Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα του 2018!

Η UEFA ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθη εδώ κι ένα μήνα κι έδωσε στη δημοσιότητα την καλύτερη ενδεκάδα, όπως προέκυψε χαρακτηριστικά.

Να πούμε ότι συνολικά καταμετρήθηκαν περισσότερες από 1,8 εκατ. ψήφους και όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Στη θέση του τερματοφύλακα ψηφίστηκε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα. Η τετράδα στην άμυνα έχει άρωμα Ρεάλ Μαδρίτης, αφού τη συμπληρώνουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ) και Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης).

Στις θέσεις των χαφ, βρίσκουμε τον Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ και τους Εντέν Αζάρ και Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι.

Λίγο πολύ αναμενόμενα είναι τα πράγματα στην τριάδα της επίθεσης, την οποία αποτελούν ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους πλέον, ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα και ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν!

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα σε όσους συγκρίνονται με τον Μέσι (pic)

Ο Βλαχοδήμος στην καλύτερη 11άδα νεαρών παικτών του Champions League! (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA: Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα του 2018!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.