WORLD FOOTBALL

Βράνιες: Ξεχείλισε το «ποτήρι» – Τον τελειώνει η Άντερλεχτ

Το τελευταίο (ερωτικό) σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Όγκνιεν Βράνιες, εξάντλησε την υπομονή της διοίκησης των «μωβ» που ψάχνει τρόπο να τον απομακρύνει
Βράνιες: Ξεχείλισε το «ποτήρι» – Τον τελειώνει η Άντερλεχτ

Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ο Όγκνιεν Βράνιες από τότε που έχει πάει στις Βρυξέλλες απασχολεί την κοινή γνώμη κυρίως για λόγους εξωαγωνιστικούς και αυτή τη φορά το σκάνδαλο με την Γιέλενα Καρλέουσα φαίνεται πως εξάντλησε την υπομονή της Άντερλεχτ.

Ο Βόσνιος στόπερ ήταν απών από την σημερινή (15/1) προπόνηση τυπικά λόγω ίωσης, όμως είναι κοινό μυστικό πως επίκειται συνάντηση με τη διοίκηση των «μωβ» ώστε να απολογηθεί και πιθανότατα να συζητήσει τον τρόπο που θα αποχωρήσει.

Η Άντερλεχτ δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο και το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο δανεισμός του ή πώλησή του, έστω με αισθητά μικρότερο ποσό από αυτό που τον είχε αποκτήσει από την ΑΕΚ.

«Πόλεμος» Βράνιες – Καρλέουσα: «Αυτοκτόνα σκουλίκι και ρατσιστικό σκ….» (pics)

Μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο ο Βράνιες! (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βράνιες: Ξεχείλισε το «ποτήρι» – Τον τελειώνει η Άντερλεχτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.