WORLD FOOTBALL

Νίκη (1-0) τίτλου για Πόρτο στο Ντα Λουζ, επεισόδια λίγο πριν το φινάλε (vid, pic)

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επικράτησε της Μπενφίκα με γκολ στο 90' και την προσπέρασε στην βαθμολογία, αλλά δεν αποφεύχθησαν τα επεισόδια
Νίκη (1-0) τίτλου για Πόρτο στο Ντα Λουζ, επεισόδια λίγο πριν το φινάλε (vid, pic)

Τρομερή νίκη πέτυχε η Πόρτο στη Λισαβώνα και πλέον, ετοιμάζεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από 4 χρόνια. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επικράτησε με 1-0 της Μπενφίνα στο ντέρμπι της ημέρας και πλέον, μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει τον τίτλο, τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η Πόρτο λοιπόν απέδρασε με τεράστιο διπλό από το «Ντα Λουζ» χάρη σε ένα ξερό σουτ του Έκτορ Ερέρα στο 90’ και προσπέρασε τους «αετούς» στην βαθμολογία (76-74 βαθμούς).

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, όμως, εκτυλίχθηκαν επεισόδια. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, οπαδοί της Μπενφίκα άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους! Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να γίνει επίθεση με πέτρες και μπουκάλια εις βάρος δημοσιογράφων.

Στο τέλος επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, η κατάσταση εκτονώθηκε και είχαμε εφτά συλλήψεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπήρξαν έξι τραυματισμοί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκη (1-0) τίτλου για Πόρτο στο Ντα Λουζ, επεισόδια λίγο πριν το φινάλε (vid, pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.