WORLD FOOTBALL

Το CAS απέρριψε την έφεση του Μαλουντά

Η περίπτωση του Φλοράν Μαλουντά είναι ιδιαίτερη. Επειτα από 80 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας, θέλησε να εκπροσωπήσει τη γαλλική Γουϊάνα, μία χώρα, η οποία δεν συγκαταλέγεται στους αναγνωρισμένους από την FIFA ποδοσφαιρικούς οργανισμούς. Μολονότι η αρχική απόφαση της Concacaf του απαγόρευε την συμμετοχή του στο περσινό Gold Cup, εκείνος – με την συγκατάθεση της...
Το CAS απέρριψε την έφεση του Μαλουντά

Η περίπτωση του Φλοράν Μαλουντά είναι ιδιαίτερη. Επειτα από 80 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας, θέλησε να εκπροσωπήσει τη γαλλική Γουϊάνα, μία χώρα, η οποία δεν συγκαταλέγεται στους αναγνωρισμένους από την FIFA ποδοσφαιρικούς οργανισμούς.

Μολονότι η αρχική απόφαση της Concacaf του απαγόρευε την συμμετοχή του στο περσινό Gold Cup, εκείνος – με την συγκατάθεση της ομάδας –  αγωνίστηκε στο πρώτο ματς της γαλλικής Γουϊάνας κόντρα στην Ονδούρα. Το τελικό 0-0 δεν επικυρώθηκε, αφού η Ονδούρα κατέθεσε ένσταση και πήρε τη νίκη.

Ο Μαλουντά κατέφυγε στο CAS. Η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου επιβεβαίωσε πως ο άλλοτε παίκτης της Λυών και της Τσέλσι και νυν της Ντιφερντάνζ στο Λουξεμβούργο, αγωνίστηκε παράνομα στο Gold Cup, καθώς η Γουϊάνα μπορεί να μην ανήκει στη FIFA, ωστόσο η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της. Παράλληλα, το CAS επικύρωσε την τιμωρία δύο αγωνιστικών, που του είχε επιβληθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το CAS απέρριψε την έφεση του Μαλουντά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.