WORLD FOOTBALL

Θεοδωρίδης στο Sportime: «Εύχομαι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα»

Ο Γενικός Γραμματέας της Uefa, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μίλησε στο Sportime.gr
Θεοδωρίδης στο Sportime: «Εύχομαι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ: Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Για τέσσερις ημέρες η Ελβετία κινούνταν σε ρυθμούς ποδοσφαιρικούς και φιλανθρωπικούς. Το Youth League και το Match for Solidarity που συμμετείχαν «θρύλοι» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου προσέλκυσαν δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων και όπως είναι φυσιολογικό η Uefa έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη με όσα έγιναν σε Νιόν και Γενεύη.

Το Sportime.gr βρέθηκε στις δύο πόλεις της Ελβετίας και συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα της Uefa, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος ήταν ευχαριστημένος από την επιτυχία της διοργάνωσης και γι αυτό απέφυγε να αναφερθεί σε οτιδήποτε αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά ο εκ των ισχυρών ανδρών της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών δήλωσε:

Η UEFA για ακόμα μία φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και προσπαθεί μέσα από τον αθλητισμό να βοηθήσει. Πως ζήσατε αυτή τη διοργάνωση;

«Για εμάς αυτό ήταν ένα τετραήμερο τελείως διαφορετικό από την καθημερινότητα. Είχαμε την τελική φάση του Youth League στη Νιόν απέναντι από τα γραφεία μας και μετά ακολούθησε αυτό το όμορφο παιχνίδι που όλοι μας παρακολουθήσαμε».

Ο απολογισμός μέχρι τώρα από αυτές τις δράσεις είναι θετικός;

«Ναι ναι απόλυτα. Τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά και μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη θα κάνουμε ακόμα πέντε μεγάλα πρότζεκτ φιλανθρωπικής φύσης. Νομίζω ότι όπως είδατε κι εσείς κάνοντας αυτό το ταξίδι χιλιάδες παιδιά βρέθηκαν στα γήπεδα για τρεις μέρες κι αυτό μόνο χαρά μπορεί να μας γεμίζει».

Σας προκαλεί θλίψη που αυτή η εικόνα δεν είναι ορατή και στα ελληνικά γήπεδα;

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εύχομαι κι ελπίζω να γίνουν πιο ευχάριστα τα πράγματα. Δεν θα ήθελα, όμως, να πω κάτι άλλο γιατί αυτές είναι ημέρες γιορτής».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεοδωρίδης στο Sportime: «Εύχομαι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.