WORLD FOOTBALL

Ο Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα: «Ο Σαλάχ ήταν από τις αποκαλύψεις»

Ο Πορτογάλος σταρ θεωρεί πως ο Αιγύπτιος μέσος μπορεί να διεκδικήσει το βραβείο και να μπει ανάμεσα στον ίδιο και τον Λιονέλ Μέσι
Ο Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα: «Ο Σαλάχ ήταν από τις αποκαλύψεις»

Την δυνατότητα να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα έχει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ σε δηλώσεις του σχετικά με την διεκδίκηση του βραβείου αναφέρθηκε στον Αιγύπτιο μέσο της Λίβερπουλ.

«Ο Σαλάχ ήταν από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν. Ελπίζω πως ο τραυματισμός του στον τελικό του Κιέβου δεν θα τον κρατήσει εκτός. Πολλοί λένε για τη μάχη μεταξύ Ρονάλντο και Μέσι, αλλά υπάρχουν παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να μπουν και αυτοί στην κούρσα για τη Χρυσή Μπάλα και ο Αιγύπτιος είναι ένας από αυτούς», ήταν τα λόγια του Ρονάλντο.

Ουσιαστικά, ο Πορτογάλος στράικερ τοποθετεί τον Σαλάχ ανάμεσα στον ίδιο και τον Λιονέλ Μέσι, όσον αφορά τη μάχη της Χρυσής Μπάλας. Και γενικά θεωρεί πως με βάσει των πεπραγμένων του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με την Λίβερπουλ έχει την ικανότητα να πάρει το σχετικό βραβείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα: «Ο Σαλάχ ήταν από τις αποκαλύψεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.