ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Το λεύκωμα του Προμηθέα: «Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι» (pics)

Σε χαρτί αποτύπωσε ο Προμηθέας την ονειρική περυσινή σεζόν του και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην Basket League και την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Οι Πατρινοί ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην τρίτη θέση. Στη συνέχεια η ομάδα της αχαϊκής πόλης ξεπέρασε το εμπόδιο του Λαυρίου στα προημιτελικά για να σταματήσει την… ξέφρενη...
Το λεύκωμα του Προμηθέα: «Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι» (pics)

Σε χαρτί αποτύπωσε ο Προμηθέας την ονειρική περυσινή σεζόν του και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην Basket League και την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Οι Πατρινοί ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην τρίτη θέση. Στη συνέχεια η ομάδα της αχαϊκής πόλης ξεπέρασε το εμπόδιο του Λαυρίου στα προημιτελικά για να σταματήσει την… ξέφρενη πορεία της ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά, χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία για το «διπλό» στο ΣΕΦ στον δεύτερο ημιτελικό.

Μέσα σε 272 σελίδες και 276 φωτογραφίες η πατρινή ΚΑΕ παρουσιάζει τη σπουδαία πορεία της ομάδας τη σεζόν 2017-’18. Αρχίζοντας από την πρώτη προπόνηση της ομάδας του Μάκη Γιατρά, την προετοιμασία στην Πορταριά και ολοκληρώνοντας με το θριαμβευτικό φινάλε της σεζόν και την πρόκριση στο Basketball Champions League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το λεύκωμα του Προμηθέα: «Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.