ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Γιατράς: «Κάναμε μια κακή ήττα»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την ήττα του Προμηθέα από την Οστάνδη στην Πάτρα για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.
Γιατράς: «Κάναμε μια κακή ήττα»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την ήττα του Προμηθέα από την Οστάνδη στην Πάτρα για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Έλληνας προπονητής είπε αρχικά:«Δεν ήταν καθόλου καλός ο τρόπος με τον οποίον προσεγγίσαμε τον αγώνα στο α΄ ημίχρονο. Όταν δέχεσαι, άλλωστε, 50 πόντους δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Απέναντί μας είχαμε την πρωταθλήτρια ομάδα του Βελγίου, μια ομάδα που γνωρίζει πως να κερδίζει κλειστά παιχνίδια. Θέλαμε να πάμε τον αγώνα σε γρήγορο τέμπο, όμως τελικά αυτό γύρισε μπούμερανγκ. Παίκτες της Οστάνδης με μικρή συμμετοχή μέχρι τώρα βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά και μας έκαναν ζημιές.»

Σε ότι αφορά το δεύτερο ημίχρονο ανέφερε: «Αλλάξαμε κάποια πράγματα, βελτιώσαμε την άμυνά μας και δεχτήκαμε λίγους πόντους στη γ΄ περίοδο, φέρνοντας το τέμπο εκεί που μας πήγαινε. Σε μια φάση στον αιφνιδιασμό όμως έγινε ένα κλέψιμο-φάουλ, δεν κατάλαβα και εγώ ακριβώς τι έγινε, στην συνέχεια δεχτήκαμε και μια τεχνική ποινή και εκεί πάλι δεν κατάλαβα τι έγινε και κάπως έτσι άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Στο τέλος παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι, χάσαμε όλα τα σουτ και στα τελευταία 20΄΄ δεν είχαμε επιτυχημένες επιλογές.

Τέλος, σχετικά με τη συνέχεια, αλλά και την μη χρησιμοποίηση του Όντομ είπε: «Βρισκόμαστε στην αρχή του β΄ γύρου, θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από το να δούμε μπροστά. Ο Όντουμ δεν χρησιμοποιήθηκε για λόγους τακτικής».

Χάποελ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ 70-83: Πρώτη και καλύτερη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατράς: «Κάναμε μια κακή ήττα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.