ΡΕΘΥΜΝΟ

Εγκαινιάστηκαν τα γήπεδα στους «4 Μάρτυρες»

Η σύμπραξη φορέων και της ΚΑΕ Ρέθυμνο έφερε αποτελέσματα
Εγκαινιάστηκαν τα γήπεδα στους «4 Μάρτυρες»

Στον τόπο που αποτέλεσε την αφετηρία του μπασκετικού Ρεθύμνου βρέθηκε χθες (12/6) το απόγευμα πλήθος κόσμου για να καμαρώσει τα δύο ανακαινισμένα ανοικτά γήπεδα της πόλης στους 4 Μάρτυρες.

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ο Δήμος Ρεθύμνου, το Ρέθυμνο BC και η ΚΑΕ Ρέθυμνο ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ένα… μπασκετικό έργο τέχνης. Το όραμα που «συνελήφθη» για χάρη του κοινωνικού προγράμματος της ομάδας μας «Cretan Kings Assist» πήρε «σάρκα και οστά» και πλέον είναι στη διάθεση των Ρεθυμνιωτών για να απολαύσουν ελεύθερα το αγαπημένο τους άθλημα.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες και βραβεύσεις, ενώ δεν έλειψε και το… παιχνίδι με γνωστούς και παιδιά να δείχνουν έτοιμοι να σκοράρουν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγκαινιάστηκαν τα γήπεδα στους «4 Μάρτυρες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.