ΣΠΟΡ

Νέα συνεργασία για το Pulse 100 στα Βόρεια Προάστια

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα της νέας συνεργασίας με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, στο Pulse 100 της Ν. Ερυθραίας (Χαριλάου Τρικούπη 151). Η εταιρία ειδικεύεται στα είδη για τρέξιμο και ποδηλασία και στόχος της είναι να προσφέρει στους αθλητές μία πλούσια γκάμα προϊόντων ανά αθλητική δραστηριότητα, παράλληλα με την γνώση του έμπειρου προσωπικού του. Το...
Νέα συνεργασία για το Pulse 100 στα Βόρεια Προάστια

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα της νέας συνεργασίας με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, στο Pulse 100 της Ν. Ερυθραίας (Χαριλάου Τρικούπη 151).

Η εταιρία ειδικεύεται στα είδη για τρέξιμο και ποδηλασία και στόχος της είναι να προσφέρει στους αθλητές μία πλούσια γκάμα προϊόντων ανά αθλητική δραστηριότητα, παράλληλα με την γνώση του έμπειρου προσωπικού του.

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν πλήθος προσωπικοτήτων από τον αθλητικό χώρο, καθώς επίσης πολλά πρόσωπα, από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα προϊόντα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα συνεργασία για το Pulse 100 στα Βόρεια Προάστια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.