ΙΠΠΑΣΙΑ

Melbourne Cup: Το Κρος Κάουντερ είναι το πρώτο Βρετανικό άλογο που κέρδισε τον διάσημο αγώνα της Αυστραλίας (vid)

Το Κρος Κάουντερ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε το πρώτο Βρετανικό εκπαιδευμένο άλογο κούρσας που κερδίζει τον συγκεκριμένο θεσμό, το Melbourne Cup. Το άλογο του εκπαιδευτή Τσάρλι Άπλμπάι , με αναβάτη τον Κέβιν Μακεβόι, έκανε το 8-1 και κέρδισε το 158ο διάσημο Αυστραλιανό αγώνα . Οι Βρετανοί μάλιστα έκαναν το 1-2-3 καταλαμβάνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις,...
Melbourne Cup: Το Κρος Κάουντερ είναι το πρώτο Βρετανικό άλογο που κέρδισε τον διάσημο αγώνα της Αυστραλίας (vid)

Το Κρος Κάουντερ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε το πρώτο Βρετανικό εκπαιδευμένο άλογο κούρσας που κερδίζει τον συγκεκριμένο θεσμό, το Melbourne Cup.

Το άλογο του εκπαιδευτή Τσάρλι Άπλμπάι , με αναβάτη τον Κέβιν Μακεβόι, έκανε το 8-1 και κέρδισε το 158ο διάσημο Αυστραλιανό αγώνα .

Οι Βρετανοί μάλιστα έκαναν το 1-2-3 καταλαμβάνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις, με τα άλογα Μαρμέλο και Πρινς οφ Άραν να συνοδεύουν το Κρος Κάουντερ στο βάθρο.

Το Κρος Κάουντερ ανήκει στην ομάδα του Σεΐχη Μοχάμεντ Γκοντόλφιν, ενώ πριν λίγο καιρό κατάφεραν να κερδίσουν και το Ντέρμπι στο Έψομ για πρώτη φορά φέτος με εκπαιδευτή τον Τσάρλι Άπλμπάι.

Ο Μακεβόι κέρδισε τον τρίτο του τίτλο στο Melbourne Cup προσπερνώντας στην τελική ευθεία το άλογο Πρινς οφ Άραν με αναβάτη τον Τσάρλι Φέλοου, και σχεδόν πάνω στο νήμα το άλογο Μαρμέλο του αναβάτη Χάγκι Μόρισον.

Η τελική κατάταξη του αγώνα:

  1. Κρος Κάουντερ (8-1)
  2. Μαρμέλο (11-1)
  3. Πρινς οφ Άραν (20-1)
  4. Φιντς (25-1)
  5. Ροστρόποβιτς
  6. Γιανγκ σταρ
  7. Σερ Τσαρλς ρόαντ
  8. Μπεστ σολούσιον
  9. Μουντάχα
  10. Βεντούρα στορμ
  11. Γιουκατάν
  12. Νακέτα
  13. Ζακάτα
  14. Τσέσνατ Κόατ
  15. Βνγκέρ μασκέ
  16. Μάτζικ σερκλ
  17. Χου σοτ δε μπάρμαν
  18. Σάουντ τσεκ
  19. Ρανεγουέι
  20. Έις χάι
  21. Αουβρέι
  22. Αβίλιους
  23. Ρεντ Κάρντιναλ
  24. Δε Κλιφςμάδερ ( Δεν τερμάτισε λόγο τραυματισμού)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=JZAhsbynSHU&fbclid=IwAR1sN2iZi9KTEqMXiBTbdnJC8Ohzcnl50zm3qwQngW_ue5TMMBC_Gh-dA34

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Melbourne Cup: Το Κρος Κάουντερ είναι το πρώτο Βρετανικό άλογο που κέρδισε τον διάσημο αγώνα της Αυστραλίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.