ΠΟΛΟ

Ανίκητος ο Ολυμπιακός στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιαντράν Σπλιτ με 13-7 και μπήκε νικηφόρα στο Champions League για το 2019
Ανίκητος ο Ολυμπιακός στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό όσο κι όταν χρειάστηκε για να νικήσει τη Γιαντράν Σπλιτ με 13-7 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και να κάνει ποδαρικό με νίκη στο Champions League για το 2019.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν με άνεση στην 4η νίκη τους στον Β’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, διατηρήθηκαν στην 3η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη Βερόνα και τώρα ετοιμάζονται για τα δύο κολλητά ντέρμπι με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ,  στις 23/1 στην Κροατία και στις 6/2 στον Πειραιά, που θα δείξουν εάν οι πρωταθλητές Ευρώπης θα προλάβουν μέχρι και την πρώτη θέση.

Οι Αλέξανδρος Γούνας με πέντε γκολ και ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, με άλλα τέσσερα, οδήγησαν επιθετικά τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 και 6-3, η κροατική ομάδα πλησίασε 6-5 (4:22 του β’ οκτάλεπτου), όμως σερί 4-0 έφερε το σκορ στο 10-5, στο 3ο οκτάλεπτο, τελειώνοντας ουσιαστικά στο παιχνίδι και φθάνοντας στη 10η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του στο Champions League.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Σήμερα ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά πρόσωπα. Ξεκίνησε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα γινόταν περίπατος.

Στα τρία λεπτά πετύχαμε τρία γκολ, μετά δεχθήκαμε δυο αστεία γκολ. Στο πρώτο μισό δεχθήκαμε τα πέντε από τα επτά και στο τέλος είχαμε ξανά ένα ξεπέταγμα και διάστημα πολύ καλό. Περίμενα ένα περίεργο παιχνίδι από την πλευρά μας γιατί είδα και τα πρώτα δείγματα με τον Εθνικό, το Σάββατο.

Η περίοδος των εορτών μάς αποσυντονίζει όπως και άλλες ομάδες αλλά σημαντικό είναι ότι σήμερα κερδίσαμε.

Είχαμε κάποια καλά διαστήματα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου ελέγξαμε την άμυνά μας πιο πολύ γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεχόμασταν γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση εύκολα.

Στη συνέχεια βρήκαμε τις λύσεις επιθετικά, τα 13 γκολ είναι πολλά αλλά και τα 5 που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Τα παιχνίδια με τη Γιουγκ που ακολουθούν θα κρίνουν και την προσπάθεια για την 1η θέση και την πρόκριση ίσως σε μεγάλο βαθμό.

Η Γιουγκ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μαζί με εμάς και πιστεύω ότι θα γίνουν δυο πολύ μεγάλα παιχνίδια στα οποία δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις.

Ελπίζω μέχρι τότε να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Βέβαια μεσολαβεί και το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου όπου και εκεί πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι αφού κρίνεται ένας τίτλος».

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-2, 3-1, 3-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 5, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος.

Γιαντράν (Ασιτς): Ζόβιτς 2, Κράπιτς 1, Μπούτιτς 2, Πάουερ 1, Πόποβιτς 1.

Πόλο Ανδρών: Τα ζευγάρια του Final-4 Κυπέλλου

Πόλο Α1 Ανδρών: Ιστορική νίκη το Περιστέρι στη Βουλιαγμένη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανίκητος ο Ολυμπιακός στον Πειραιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.