ΣΠΟΡ

Απίθανος τίτλος για την Νεα Ιωνία στο Χάντμπολ γυναικών

Κέρδισε τον ΠΑΟΚ 21-20 με buzzer beater απο το κέντρο του γηπεδου! Με τα τόσα προβλήματα που έχει το γυναικείο χάντμπολ, είχε ανάγκη από έναν τέτοιο τελικό. Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ έπαιξαν έναν απίθανο τελικό κυπέλλου, με την πρώτη να κερδίζει ξανά τον τίτλο, χάρη σε ένα απίθανο γκολ σε «νεκρό χρόνο» από τη σέντρα,...
Απίθανος τίτλος για την Νεα Ιωνία στο Χάντμπολ γυναικών

Κέρδισε τον ΠΑΟΚ 21-20 με buzzer beater απο το κέντρο του γηπεδου!

Με τα τόσα προβλήματα που έχει το γυναικείο χάντμπολ, είχε ανάγκη από έναν τέτοιο τελικό. Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ έπαιξαν έναν απίθανο τελικό κυπέλλου, με την πρώτη να κερδίζει ξανά τον τίτλο, χάρη σε ένα απίθανο γκολ σε «νεκρό χρόνο» από τη σέντρα, το οποίο σημείωσε η Στουγιαννίδου, κάνοντας το 21-20! Η ομάδα της Νέας Ιωνίας μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ήθελε να δώσει απαντήσεις στο χθεσινό τελικό και κέρδισε με τον πιο απίθανο τρόπο, που ίσως δεν έχει συμβεί ποτέ σε τελικό σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Στα 23 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη η Προκοπίδου αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα και η Ν. Ιωνία πήρε τη τελευταία επίθεση με παίκτρια παραπάνω. Η Στουγιαννίδου αστόχησε, αλλά οι παίκτριες του ΠΑΟΚ έκαναν λάθος πάσα και η Στογιαννίδου πήρε τη μπάλα από τη σέντρα και σούταρε σε νεκρό χρόνο για να κάνει το 21-20 δίνοντας τον τίτλο στην ομάδα της! Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν έτσι τον τίτλο, από μια λάθος πάσα μόλις τρία δεύτερα πριν στείλουν το ματς στη παράταση, χάνοντας τον πρώτο μεγάλο τίτλο της χρονιάς.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθώς οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα, τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη. Η Ζυγούρα ισοφάρισε σε 20-20 ενάμισι λεπτό πριν το τέλος και η ομάδα του ΠΑΟΚ έχασε δύο επιθέσεις, αλλά και την μπάλα στο τέλος του αγώνα, σε ένα μοιραίο λάθος.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε αυτό! Μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα, μπήκαμε στο παιχνίδι για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε!», είπε η χρυσή σκόρερ του αγώνα.

Μεγάλη εμφάνιση για τη νικήτρια ομάδα έκανε η τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου που είχε 19 αποκρούσεις στην αναμέτρηση και ήταν η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού.

Ν. ΙΩΝΙΑ: Πάπα 7, Ντανίλοβιτς 5, Στουγιαννίδου 4, Μίλασιτς 3, Ζυγούρα 1, Χρονοπούλου 1.

ΠΑΟΚ: Χατζηπαρασίδου 5, Μούρνου 4, Νίκολιτς 3, Στοϊκόφσκα 2, Μαστάκα 2, Γκάτζιου 2, Τσιομπάνου 1, Γιούρισιτς 1.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανος τίτλος για την Νεα Ιωνία στο Χάντμπολ γυναικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.