ΣΠΟΡ

Ξανά στο Νο1 του κόσμου ο Βολικάκης

Μπορεί να μη κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως ο Χρήστος Βολικάκης κατάφερε να σκαρφαλώσει στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, στο αγώνισμα των πόντων! Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας σε πίστα, έφτασε αυτόν τον μήνα τους 2.415 βαθμούς και είναι ξανά στο Νο1 του κόσμου, ενώ βρίσκεται στο Νο2 στα αγωνίσματα του όμνιουμ...
Ξανά στο Νο1 του κόσμου ο Βολικάκης

Μπορεί να μη κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως ο Χρήστος Βολικάκης κατάφερε να σκαρφαλώσει στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, στο αγώνισμα των πόντων! Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας σε πίστα, έφτασε αυτόν τον μήνα τους 2.415 βαθμούς και είναι ξανά στο Νο1 του κόσμου, ενώ βρίσκεται στο Νο2 στα αγωνίσματα του όμνιουμ και του σκρατς!

Στο όμνιουμ έχει 2.510 βαθμούς πίσω από τον Πολωνό Σιμόν Σάινοκ (2590), ενώ στο σκρατς έχει 2200 βαθμούς με τον Λευκορώσο Καραλιού να προηγείται με 2.225.

«Ξανά στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αγώνισμα points race. Επίσης δεύτερη θέση στη παγκόσμια κατάταξη στα αγωνίσματα Omnium & Scratch race. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτές τις θέσεις σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα!!!!!!!», ανέφερε ενθουσιασμένος ο Βολικάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social media.

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει (η ομοσπονδία δε μπορεί να του καλύψει τα έξοδα για αγώνες και τα βάζει από τη τσέπη του) καταφέρνει να παραμείνει στην ελίτ του κόσμου ο αθλητής του Παναθηναϊκού, που συνεχίζει τη προσπάθειά του για μια διάκριση το καλοκαίρι με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γλασκώβη (2-7 Αυγούστου).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξανά στο Νο1 του κόσμου ο Βολικάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.