ΣΠΟΡ

Συνάντηση Μαρινάκη – Κουντούρη για τον Ερασιτέχνη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να συζητήσουν για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς στα ερασιτεχνικά τμήματα. Η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προκαλεί άμεσες αντιδράσεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στους «ερυθρόλευκους», για ευνόητους λόγους. Στον Ολυμπιακό υπήρχε η σκέψη να είναι συγκρατημένοι συγκριτικά...
Συνάντηση Μαρινάκη – Κουντούρη για τον Ερασιτέχνη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να συζητήσουν για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς στα ερασιτεχνικά τμήματα.

Η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προκαλεί άμεσες αντιδράσεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στους «ερυθρόλευκους», για ευνόητους λόγους. Στον Ολυμπιακό υπήρχε η σκέψη να είναι συγκρατημένοι συγκριτικά με πέρυσι στις μεταγραφές, δεδομένου ότι δεν συνάντησαν κάπου ισχυρό ανταγωνισμό πλην της πίεσης που δέχθηκαν από τον ΠΑΟΚ στο βόλεϊ των ανδρών. Τα δεδομένα όμως τώρα αλλάζουν και πριν γίνουν γνωστές οι κινήσεις του Παναθηναϊκού οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να λάβουν μέτρα.

Το μοναδικό άθλημα, στο οποίο θα υπάρξει και μάχη γοήτρου είναι το βόλεϊ και αποκλειστικά αυτό των ανδρών. Πρέπει να συνυπολογιστεί και η διάθεση του Γιώργου Σαββίδη να στηρίξει το… βολεϊκό ΠΑΟΚ, αλλά και η άνοδος της ΑΕΚ στη Volley League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνάντηση Μαρινάκη – Κουντούρη για τον Ερασιτέχνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.