ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

To «Greek Maritime Golf Event» ανοίγει τις πύλες του

Το «Greek Maritime Golf Event», μια πρωτοβουλία των αναγνωρισμένων Ελλήνων P.G.A. Golfers κ.κ. Παναγιώτη και Θάνου Καραντζιά, αποτελεί το κορυφαίο τουρνουά γκολφ αποκλειστικά για διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.   Μετά τις τρεις (3) συνεχείς επιτυχίες του τουρνουά κατά τα προηγούμενα έτη (2015, 2016, 2017), καθώς και την μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό της ναυτιλίας,...
To «Greek Maritime Golf Event» ανοίγει τις πύλες του

Το «Greek Maritime Golf Event», μια πρωτοβουλία των αναγνωρισμένων Ελλήνων P.G.A. Golfers κ.κ. Παναγιώτη και Θάνου Καραντζιά, αποτελεί το κορυφαίο τουρνουά γκολφ αποκλειστικά για διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.  

Μετά τις τρεις (3) συνεχείς επιτυχίες του τουρνουά κατά τα προηγούμενα έτη (2015, 2016, 2017), καθώς και την μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό της ναυτιλίας, αποφάσισαν οι χορηγοί του για φέτος να  διοργανωθεί τουρνουά δύο (2) ημερών και στα δύο (2) γήπεδα της Costa Navarino, The Dunes Course και Bay Course. Έτσι, φέτος, το «Greek Maritime Golf Event» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων –όλοι ηγετικά στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας– έχει οριστεί στις 20 ομάδες, (80 παίκτες). Oι ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο, σε ομάδες (4) τεσσάρων ατόμων, στο The Dunes Course, και στο Βay Course.

Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις-δώρα περιμένουν τους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά που θα κορυφωθεί, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, με την Τελετή Απονομής των Βραβείων, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα Orion, στο Costa Navarino.

Διακρίσεις θα λάβουν οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η, 2η και 3η θέση στην κατάταξη, καθώς και οι παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες «Longest Drive» και «Closest to the Pin».

Όπως τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος η διοργάνωση εκτός του διαγωνιστικού μέρους της έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

To «Greek Maritime Golf Event» είναι ένα τουρνουά – θεσμός που αποτελεί πόλο έλξης και σταθερό σημείο συνάντησης σε ετήσια βάση κορυφαίων στελεχών της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, οι οποίοι συμμερίζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το ευγενές άθλημα αλλά και για τον επαγγελματικό τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Χορηγοί του «Greek Maritime Golf Event» είναι οι:

Τhe Marshall Islands Registry (Platinum Sponsor)

Mainline Shipping Company (Gold Sponsor)

Onego Shipping company (Gold Sponsor)

Jotun Hellas (Silver Sponsor)

Ross Shipbrokers (Silver Sponsor)

Ergon (Silver Sponsor)

Swift Marine (Silver Sponsor)

Arrow Hellas (Silver Sponsor)

Porsche (Silver Sponsor).

Υποστηρικτές του “Greek Maritime Golf Event” είναι οι:

Pylos Poems, Μεσσηνιακά Παραδοσιακά τοπικά προϊόντα

Golf Events 18, εταιρεία αθλητικών εκδηλώσεων

Handy Chart, Shipbrokers & Shipmanagers

Βenostan, Nature’s treatment

The Westin Resort, Costa Navarino

Golf Buddy, accuracy matters

ATPI Griffinstone, Travel Management Company Specialized in Shipping

John Lyras EST. 1959, jewellery – Diamonds

Souvlaki grill house, Gialova.

Υποστηρικτής κάλυψης του “Greek Maritime Golf Event”:

Boo productions, (εταιρεία Παραγωγής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης).

Υποστηρικτής Welcome cocktail του “Greek Maritime Golf Event”:

METAXA, THE ORIGINAL GREEK SPIRIT.

Xορηγοί επικοινωνίας του Greek Maritime Golf Event είναι οι:

Ναυτικά Χρονικά, www.naftikachronika.gr

Η Καθημερινή, www.kathimerini.gr              

Sportime, www.sportime.gr

Trade Winds news, www.tradewindsnews.com
Elnavi magazine, www.elnavi.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Greek Maritime Golf Event επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
http://maritimegolf.com.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To «Greek Maritime Golf Event» ανοίγει τις πύλες του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.