ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Καράτε: Στον τελικό του Παγκοσμίου η Χατζηλιάδη! (vid)

Το Σάββατο 10/11 θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στη Μαδρίτη
Καράτε: Στον τελικό του Παγκοσμίου η Χατζηλιάδη! (vid)

Για δεύτερη φορά στην καριέρα της η Ελένη Χατζηλιάδη θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε και μάλιστα κόντρα στην ίδια αντίπαλο!

Η διοργάνωση φέτος γίνεται στην Μαδρίτη και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό των +68 κιλών, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Αγιούμι Ουεκούσα. Οι δυο τους είχαν βρεθεί και προ διετίας στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου η Γιαπωνέζα κέρδισε το χρυσό, αφήνοντας δεύτερη την Χατζηλιάδη, ενώ πριν δύο εβδομάδες κοντραρίστηκαν ξανά σε αγώνες στο Τόκιο όπου κέρδισε και πάλι η Ουεκούσα.

Στα προκριματικά που έγιναν χθες στην Μαδρίτη, κέρδισε αρχικά την Ελβετίδα Μπουνέρλιν με 5-2 και στη συνέχεια τις Βεν Ζου (Ταϊπέι, 9-0), Κεϊνάνεν (Φινλανδία, 2-1) και Γιαζέντ (Αίγυπτος, 3-2) για να προκριθεί στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου στις 13:00 ώρα Ελλάδος.

Να τονίσουμε ότι από το 2020 το καράτε μπαίνει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων όπου η Χατζηλιάδη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει ένα μετάλλιο.

https://www.facebook.com/karatekofficiel/videos/220647468635858/UzpfSTEwMDAwNzA3NjUyNDgwNjozMDYwNjExMjk0OTk0MTQ6NzU6MDoxNTQzNjUxMTk5OjMwMzM0NTg3MjQ3NjU2NDA4ODI/

Καλή εμφάνιση η Κουρτελίδου στο Ουζμπεκιστάν

Melbourne Cup: Το Κρος Κάουντερ είναι το πρώτο Βρετανικό άλογο που κέρδισε τον διάσημο αγώνα της Αυστραλίας (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καράτε: Στον τελικό του Παγκοσμίου η Χατζηλιάδη! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.