ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Kαι με τη βούλα πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!

Ανακοινώθηκε επισήμως η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης. Της «μάνας του λόχου» ηγείται ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η ανακοίνωση «Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 14/6 το νεοεκλεγές διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού Α.Ο., με θέμα τη συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και έπειτα από ομόφωνη απόφαση η σύνθεση...
Kαι με τη βούλα πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!

Ανακοινώθηκε επισήμως η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης. Της «μάνας του λόχου» ηγείται ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η ανακοίνωση

«Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 14/6 το νεοεκλεγές διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού Α.Ο., με θέμα τη συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και έπειτα από ομόφωνη απόφαση η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Δημήτριος Γιαννακόπουλος

Αντιπρόεδρος: Στέφανος Αυγουλέας

Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης Μπόμης

Ταμίας: Γιώργος Μοιρέας

Γεν. Αρχηγός: Βασίλειος Παρθενόπουλος

Έφορος Εγκαταστάσεων: Αλέξανδρος Έλληνας

Μέλη: Παναγιώτης Μπίτσος, Πέτρος Μπίτσος, Βασίλειος Παυλόπουλος»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Kαι με τη βούλα πρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.