ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Κόρη του Σουλεϊμάνογλου η μικρή Σεκάι (pic)

Ο Εισαγγελέας στην Τουρκία ανακοίνωσε πως το δείγμα ήταν 99.9% έγκυρο
Κόρη του Σουλεϊμάνογλου η μικρή Σεκάι (pic)

Η Τουρκία είχε συγκλονιστεί πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο εισαγγελέας διέταξε να ανοιχτεί το φέρετρό του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, προκειμένου να πάρουν δείγμα DNA για να αποδειχθεί αν όντως είναι πατέρας της μικρής Μόρι, κόρη μιας γιαπωνέζας δημοσιογράφου.

Και όπως απέδειξαν τα αποτελέσματα, κατά 99.9% το τεστ έδειξε πως ο Τούρκος πρώην ολυμπιονίκης, είναι όντως ο πατέρας της μικρής κοπέλας!!!

Ο Σουλεϊμάνογλου πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο και η δημοσιογράφος Κιόκο Μόρι, πήγε σε δικηγόρο λέγοντας πως ο Τούρκος πρώην αρσιβαρίστας, είναι ο βιολογικός της πατέρας και δεν την έχει αναγνωρίσει.

Από την στιγμή που αποδείχθηκε πως η μικρή Σεκάι είναι πραγματικά κόρη του, τίθεται θέμα με την κληρονομιά του «Ηρακλή της τσέπης» όπως τον αποκαλούσαν, καθώς σύμφωνα με την Daily Sabah, η μικρή κοπέλα δικαιούται να διεκδικήσει μερίδιο από τα όσα είχε ο πατέρας της.

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι Μπούρμπου – Κυρίδου!

Ρίχνεται στη «μάχη» για το ρεκόρ ο Πετρούνιας

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόρη του Σουλεϊμάνογλου η μικρή Σεκάι (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.