ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης από την άρση βαρών

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης παραιτήθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της άρσης βαρών.
Παραιτήθηκε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης από την άρση βαρών

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης παραιτήθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της άρσης βαρών.

Η επιστολή παραίτησης αναφέρει ότι υπήρξαν διαφωνίες στον καταρτισμό των ομάδων: 

«Λόγω των σοβαρών διαφωνιών μας ως προς τον τρόπο επιλογής αθλητών-τριών για την ένταξη στις εθνικές ομάδες ανδρών-γυναικών καθώς επίσης και του προπονητικού προγράμματος που πρέπει να εκτελείται σας υποβάλω την παραίτηση μου, αφού προηγουμένως σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να μου εμπιστευτείτε τη θέση του εθνικού προπονητή άρσης βαρών από την αρχή του έτους έως και σήμερα.

Σας γνωρίζω ότι εάν η απόφαση μου δημιουργεί οποιαδήποτε αναταραχή ή αδυναμία λειτουργίας της εθνικής ομάδας μπορώ να παρατείνω την παραμονή μου ως προπονητής έως ότου βρεθεί αντικαταστάτης. Παρακαλώ ενημερώστε για κάθε περίπτωση εγγράφως».

Η ομοσπονδία αποδέχθηκε την παραίτηση και ανέφερε: «Σε απάντηση της επιστολής παραίτησης σας από τη θέση του εθνικού προπονητή η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για την συμβολή σας στις επιτυχίες των αθλητών και την συνολική προσφορά σας στην εθνική ομάδα άρσης βαρών. Είμαστε βέβαια ότι θα συνεχίσετε να βοηθάτε το άθλημα και προσβλέπουμε σε μελλοντική πιθανή συνεργασία».

Γερά στο κυνήγι της πρόκρισης ο Σγουρόπουλος

Ο Εμμανουήλ Καραλής… καράφλιασε και το διασκεδάζει! [vid]

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραιτήθηκε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης από την άρση βαρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.