ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Νέο κρούσμα ντόπινγκ στην Άρση Βαρών

Αθλήτρια βρέθηκε θετική στην ουσία στανοζολόλη. Στα πλαίσια εντατικών προσπαθειών της ΕΟΑΒ, για να εξαλειφθεί το φαινόμενο ντόπινγκ, αθλήτρια βρέθηκε θετική στο πρώτο δείγμα κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, στα μέσα του προηγούμενου μήνα. Πρόκειται για αθλήτρια της προ-Μεσογειακής ομάδας άρσης βαρών, η οποία ασχολείται κυρίως με το cross-fit. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή...
Νέο κρούσμα ντόπινγκ στην Άρση Βαρών

Αθλήτρια βρέθηκε θετική στην ουσία στανοζολόλη.

Στα πλαίσια εντατικών προσπαθειών της ΕΟΑΒ, για να εξαλειφθεί το φαινόμενο ντόπινγκ, αθλήτρια βρέθηκε θετική στο πρώτο δείγμα κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, στα μέσα του προηγούμενου μήνα.

Πρόκειται για αθλήτρια της προ-Μεσογειακής ομάδας άρσης βαρών, η οποία ασχολείται κυρίως με το cross-fit. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη, που είναι ένα «σκληρό» αναβολικό της κατηγορίας των στεροειδών.

Να σημειωθεί ότι έχει γίνει έλεγχος μόνο στο πρώτο δείγμα που έδωσε η αθλήτρια, η οποία έχει δικαίωμα να ζητήσει ανάλυση δεύτερου δείγματος μέχρι την Τρίτη 17/4.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο κρούσμα ντόπινγκ στην Άρση Βαρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.