ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Με χορηγό για ένα χρόνο η άρση βαρών

Την ετήσια συνεργασία της με το νέο της χορηγό Bread Factory ανακοίνωσε η ομοσπονδία άρσης βαρών.  H ανακοίνωση  Ένα σπουδαίο υποστηρικτή βρήκαν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Αρσης Βαρών. Τα αρτοζαχαροπλαστεία «Bread Factory» , με ιδιόκτητους φούρνους και με χώρους παρασκευής γευμάτων υπέγραψαν συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και με βάση τη ποιότητα των...
Με χορηγό για ένα χρόνο η άρση βαρών

Την ετήσια συνεργασία της με το νέο της χορηγό Bread Factory ανακοίνωσε η ομοσπονδία άρσης βαρών. 

H ανακοίνωση 

Ένα σπουδαίο υποστηρικτή βρήκαν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Αρσης Βαρών. Τα αρτοζαχαροπλαστεία «Bread Factory» , με ιδιόκτητους φούρνους και με χώρους παρασκευής γευμάτων υπέγραψαν συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και με βάση τη ποιότητα των προϊόντων τους ανέλαβαν τη καθημερινή σίτιση των αθλητών και αθλητριών των προεθνικών ομάδων ενόψει των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων της χρονιάς και αλλά και των μελών της προ-μεσογειακής ομάδας που θα μετάσχει φέτος το καλοκαίρι, ύστερα από επιλογή, στους Μεσογειακούς Αγώνες που φιλοξενούνται στη πόλη Ταραγόνα της Ισπανίας.

«Τα Bread Factory είναι πλέον επίσημος χορηγός της εθνικής ομάδας άρσης βαρών. Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς τα νέα παιδιά, στην προσπάθειά τους να κυνηγήσουν και να πετύχουν τα όνειρά τους. H Εθνική Ομάδα ανδρών ‘Αρσης Βαρών Ελλάδας είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ομάδες στον παγκόσμιο χώρο. Έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες κατακτώντας 255 μετάλλια σε Ολυμπιάδες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα Bread Factory είναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά που παλεύουν καθημερινά για να επιτύχουν τους στόχους τους και ταυτόχρονα να κάνουν όλους εμάς υπερήφανους με τις επιτυχίες τους» δήλωσε με μεγάλη ικανοποίηση για την έναρξη της συνεργασίας ο General Manager της Bread Factor Νίκος Γαλάτης.

Η συμφωνία και η άριστη συνεργασία των δύο πλευρών θα διαρκέσει αρχικά για ένα έτος αλλά είναι ήδη γνωστό ότι ετοιμάζονται διάφορες προωθητικές ενέργειες για τη καλύτερη πορεία της άρσης βαρών σε καθημερινή βάση μέχρι τη δημιουργία και πάλι μιας μεγάλης ομάδας.

«Είναι χαρά και τιμή για την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών να νιώθει στο πλευρό της, την στήριξη μιας εταιρίας του μεγέθους της Bread Factory. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, μας δίνουν καθημερινά κίνητρο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θεωρώ βέβαιο ότι η συνεργασία αυτή θα είναι προς όφελος των νέων αθλητών που έχουν όνειρα για υψηλές διακρίσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με χορηγό για ένα χρόνο η άρση βαρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.