ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΟΠΑΠ στον Πύρρο Δήμα

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα μετά από την απώλεια της Συζύγου του Αναστασίας Σδούγκου, που έχασε τη μάχη με την ανίατη ασθένεια για να κρατηθεί στη ζωή. O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Πύρρο Δήμα. Ακολουθεί η ανακοίνωση: O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει τη μεγάλη θλίψη του...
Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΟΠΑΠ στον Πύρρο Δήμα

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα μετά από την απώλεια της Συζύγου του Αναστασίας Σδούγκου, που έχασε τη μάχη με την ανίατη ασθένεια για να κρατηθεί στη ζωή.

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Πύρρο Δήμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει τη μεγάλη θλίψη του για την απώλεια της Αναστασίας Σδούγκου, συζύγου του κορυφαίου Ολυμπιονίκη μας Πύρρου Δήμα.

Η Αναστασία υπήρξε αθλητική συντάκτρια στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εργαστεί με επιτυχία στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» αλλά και στην ΕΡΤ3, θέσεις που εγκατάλειψε μετά το γάμο της με τον Πύρρο Δήμα καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στον σύζυγό της που επί χρόνια πρωταγωνιστούσε στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Υπήρξε εξαιρετική μητέρα και αγωνίστρια της ζωής, μέχρι την τελευταία της ημέρα, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της και τα παιδιά τους (Ελένη, Βίκτωρας, Μαρία Νίκος).

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Ολυμπιονίκη μας Πύρρο και τα παιδιά τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΟΠΑΠ στον Πύρρο Δήμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.