ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Το μεγαλύτερο βάρος στους ώμους του Πύρρου

Ο Πύρρος Δήμας θα αποχαιρετήσει σήμερα τη σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, Αναστασία, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από σχεδόν δίχρονη μάχη με τον καρκίνο.  Η Αναστασία πάλεψε σαν λιοντάρι με τον καρκίνο. Πάλεψε σκληρά. Ξεπερνούσε κάθε πρόβλεψη κι έλεγε και στον Πύρρο ότι κέρδιζε αυτόν τον αγώνα. Ο χρυσός...
Το μεγαλύτερο βάρος στους ώμους του Πύρρου

Ο Πύρρος Δήμας θα αποχαιρετήσει σήμερα τη σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, Αναστασία, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από σχεδόν δίχρονη μάχη με τον καρκίνο. 

Η Αναστασία πάλεψε σαν λιοντάρι με τον καρκίνο. Πάλεψε σκληρά. Ξεπερνούσε κάθε πρόβλεψη κι έλεγε και στον Πύρρο ότι κέρδιζε αυτόν τον αγώνα. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών τώρα, σήμερα στο κοιμητήριο του Αμαρουσίου θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της ζωής του…

H ανακοίνωση του Συλλόγου Ελληνων Ολυμπιονικών 

«Αγαπητοί συνάδελφοι

σας ενημερώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία για την σύζυγο του συναδέλφου Πύρρου Δήμα, Αναστασία Δήμα – η οποία απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/6/2018 – θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια Αττικής (οδός Δημοκρατίας 10), Παρασκευή 15/6/2018 στις 17:00 μμ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμαρουσίου (τέρμα οδού Αναπαύσεως, περιοχή Κοκκινιά – Δωδώνη).

Μετά από επιθυμία της οικογένειας, παρακαλείσθε όπως αντί στεφάνου, ενισχύσετε – εφόσον επιθυμείτε – τα Παιδικά Χωριά SOS».

Αριθμός Λογαριασμού
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
IBAN GR 69 0110 1040 0000 1044 8022 763

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μεγαλύτερο βάρος στους ώμους του Πύρρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.