ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

«Σάρωσε» η Μπάιλς έπειτα από απουσία δύο χρόνων (vids)

Τι κι αν έλειψε από τη δράση περίπου δύο χρόνια; Η Σιμόν Μπάιλς «μάγεψε» το κοινό στο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στις ΗΠΑ και κατέκτησε με χαρακτηριστική πέντε χρυσά μετάλλια. Η 21χρονη αθλήτρια φαίνεται πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που κατακτά όλους τους τίτλους στο Εθνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, από το 1994, όταν...
«Σάρωσε» η Μπάιλς έπειτα από απουσία δύο χρόνων (vids)

Τι κι αν έλειψε από τη δράση περίπου δύο χρόνια; Η Σιμόν Μπάιλς «μάγεψε» το κοινό στο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στις ΗΠΑ και κατέκτησε με χαρακτηριστική πέντε χρυσά μετάλλια.

Η 21χρονη αθλήτρια φαίνεται πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που κατακτά όλους τους τίτλους στο Εθνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, από το 1994, όταν είχε καταφέρει το ίδιο η Ντόμινικ Ντόους. Παράλληλα, έγινε και η πρώτη που έχει γίνει πέντε φορές πρωταθλήτρια στη χώρα της (2013-16, 2018).

Η Μπάιλς συγκέντρωσε 119.850 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό, την ώρα που η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 Μόργκαν Χαντ ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 133.300!

Εκτός από τον πέμπτο συνολικά τίτλο της στο σύνθετο ατομικό, η σπουδαία Αμερικανίδα γυμνάστρια κατέκτησε επίσης τον τέταρτό της στο άλμα, τον τρίτο της στη δοκό ισορροπίας, όπως και στις ασκήσεις εδάφους και τον πρώτο της στους ασύμμετρους ζυγούς.

Δείτε τα εντυπωσιακά προγράμματά της:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Σάρωσε» η Μπάιλς έπειτα από απουσία δύο χρόνων (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.