ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Κανονικά ο Πετρούνιας στο παγκόσμιο!

Ο πρωταθλητής των κρίκων θα μπει στον προκριματικό της διοργάνωσης!
Κανονικά ο Πετρούνιας στο παγκόσμιο!

Πλήρης ανατροπή δεδομένων για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος ταξίδεψε στην Ντόχα με την ομάδα που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής! Ο Πετρούνιας έκανε μια προπόνηση η οποία βγήκε σε ένα μεγάλο μέρος και έτσι αποφάσισε να κατέβει στον προκριματικό του οργάνου!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκινά την Παρασκευή (26/10), με τον ολυμπιονίκη των κρίκων μαζί με την υπόλοιπη εθνική ομάδα, να αγωνίζονται το απόγευμα της Παρασκευής (16:45). Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα είναι μετά την εκτέλεση του προγράμματος, θα αποφασίσει και το αν θα συνεχίσει στην διοργάνωση, ή αν θα αφήσει την προσπάθεια.

Παίρνει μεγάλο ρίσκο καθώς να τονίσουμε ότι θα μπει στο χειρουργείο αμέσως μετά την διοργάνωση (5/11).

«Φυσικά έχω πόνους στον ώμο, αλλά αυτοί οι πόνοι υπάρχουν εδώ και δέκα μήνες και σκέφτηκα ότι τελικά μπορώ να τους αντέξω για άλλες δύο εβδομάδες. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης και ότι, εάν είμαι σε θέση να διαχειριστώ τον πόνο, μπορώ να αγωνιστώ. Θα το κάνω, επειδή αγαπώ το άθλημα και επειδή γεμίζω από συναισθήματα κάθε φορά που αγωνίζομαι για την ομάδα μου. Και επίσης, για να προσπαθήσω να πάρω τη νίκη ξανά.

Δεν έχω βγάλει πολλές φορές το πρόγραμμά μου. Το πρόβλημα από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μετά δεν ήταν ο πόνος, αλλά ο χρόνος. Υπήρχε απόσταση μόνο δύο μηνών μεταξύ ευρωπαϊκού και παγκοσμίου. Τώρα που βρίσκομαι εδώ, θα τα καταφέρω. Έχω αυτοπεποίθηση», είπε ο Πετρούνιας για την συμμετοχή του στη Ντόχα.

Εκτός ο Μάρας

Αντίθετα, εκτός ομάδας έμεινε ο Βλάσης Μάρας! Ο έτερος σπουδαίος πρωταθλητής έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την Ελλάδα στην διοργάνωση όπου θέλει να κυνηγήσει μια θέση στην 24αδα. Ούτε πέρυσι είχε αγωνιστεί και μετά από 13 σερί παρουσίες, θα χάσει την δεύτερη του διοργάνωση.

Αρχισε το 8o Emeralds Cup Spartacus

Πάει ο Πετρούνιας στην Ντόχα, αλλά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κανονικά ο Πετρούνιας στο παγκόσμιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.