ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Και η Παπαδημητρίου στους τελικούς!

Ένα ακόμα εισιτήριο για τους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τραμπολίνο χάρισε στην Ελλάδα η Αναστασία Παπαδημητρίου, που πλασαρίστηκε στο «τοπ 8» του ατομικού νεανίδων, ενώ στις λεπτομέρειες έχασαν την πρόκριση η Λίλα Κασάπογλου στις γυναίκες (13η) και ο Δημήτρης Μακρής στους εφήβους (11ος). Η Αναστασία Παπαδημητρίου είχε την καλύτερη παρουσία από ελληνικής πλευράς στον ημιτελικό...
Και η Παπαδημητρίου στους τελικούς!

Ένα ακόμα εισιτήριο για τους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τραμπολίνο χάρισε στην Ελλάδα η Αναστασία Παπαδημητρίου, που πλασαρίστηκε στο «τοπ 8» του ατομικού νεανίδων, ενώ στις λεπτομέρειες έχασαν την πρόκριση η Λίλα Κασάπογλου στις γυναίκες (13η) και ο Δημήτρης Μακρής στους εφήβους (11ος).

Η Αναστασία Παπαδημητρίου είχε την καλύτερη παρουσία από ελληνικής πλευράς στον ημιτελικό του ατομικού τραμπολίνο νεανίδων στη “Milli Gimnastika Arenası” του Μπακού, παίρνοντας την 8η θέση με 50,805 βαθμούς και μαζί την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής (15/04, 15:00 – 15:30 ώρα Ελλάδας).
Τη μεγάλη διάκριση πλησίασαν και οι άλλες δύο Ελληνίδες εκπρόσωποι στην 24άδα του ημιτελικού, με την Αντωνία Σακελλαρίδου να τερματίζει 12η με 50,595 βαθμούς και τη Λυδία Τσακαλίδου 14η με 50,145 β..

Από την πλευρά της, η Λίλα Κασάπογλου «φλέρταρε» με μία ανεπανάληπτη επιτυχία, καθώς κατέλαβε τη 13η θέση στον αντίστοιχο ημιτελικό των γυναικών με 52,345 βαθμούς. Η 22χρονη πρωταθλήτρια βρέθηκε κοντά στο να γίνει η πρώτη Ελληνίδα φιναλίστ στην ιστορία του θεσμού στην κατηγορία γυναικών και, παρότι δεν πέτυχε την πολυπόθητη υπέρβαση, έκανε ένα προσωπικό «λίμιτ απ», αφού ανέβηκε δύο σκαλοπάτια συγκριτικά με τη θέση που είχε πάρει στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ήταν 15η στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας το 2016).

Σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Δημήτρης Μακρής στον ημιτελικό του τραμπολίνο εφήβων, όπου κατέκτησε την 11η θέση στη γενική κατάταξη (10ος μεταξύ των υποψηφίων φιναλίστ) με 54,740 βαθμούς, χάνοντας την πρόκριση για 0,235 β., αλλά παρόλα αυτά επιβεβαίωσε ότι το μέλλον του ανήκει.

Η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μπακού πέφτει αύριο (Κυριακή 15/04) με τους τελικούς του ατομικού και του συγχρονισμένου τραμπολίνο, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει τόσο στο συγχρονισμένο νεανίδων με τις Αγγελική Καλπαξή / Λυδία Τσακαλίδου, όσο και στο ατομικό νεανίδων με την Αναστασία Παπαδημητρίου.

Το πλήρες πρόγραμμα της Κυριακής (15/04) και οι ελληνικές συμμετοχές:

11:30 – 12:00: Τελικός συγχρονισμένου τραμπολίνο εφήβων & νεανίδων
(ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Αγγελική Καλπαξή / Λυδία Τσακαλίδου)
12:50 – 13:20: Τελικός συγχρονισμένου τραμπολίνο ανδρών & γυναικών
15:00 – 15:30: Τελικός ατομικού τραμπολίνο εφήβων & νεανίδων
(ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Αναστασία Παπαδημητρίου)
16:20 – 16:50: Τελικός ατομικού τραμπολίνο ανδρών & γυναικών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και η Παπαδημητρίου στους τελικούς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.