ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η επιστροφή του Πετρούνια!

Ο ολυμπιονίκης των κρίκων θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο
Η επιστροφή του Πετρούνια!

Την επανεμφάνισή του θα κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/5) ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με όλα τα υπόλοιπα αστέρια της ελληνικής γυμναστικής. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης των κρίκων θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη, το οποίο θα γίνει στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στη Μίκρα.

Εκτός του Πετρούνια, θα δώσουν το παρόν όλα τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος. Βλάσης Μάρας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Λευτέρης Κοσμίδης, Μιχάλης Δουλκερίδης, Μπάμπης Καϊλίδης, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, θα είναι τα κυριότερα ονόματα στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζουν η επιστροφή της Βασιλικής Μιλλούση μετά από έναν χρόνο απουσίας (μετείχε σε reality παιχνίδι), η Αργυρώ Αφράτη και η Ιωάννα Ξουλόγη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο.

Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 100 αθλητές και αθλήτριες (27 άνδρες, 35 γυναίκες, 16 έφηβοι, 22 νεάνιδες). Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο (19/5) με τον γενικό προκριματικό αγώνα, στον οποίο θα πάρουν μέρος όλοι οι αθλητές και μέσω αυτού θα αναδειχθούν οι νικητές του συνθέτου ατομικού και οι φιναλίστ των επιμέρους οργάνων. Την Κυριακή (20/5) θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί οργάνων όλων των κατηγοριών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η επιστροφή του Πετρούνια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.