ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα «παγκόσμια» κορίτσια τιμά ο Ο.Γ.ΗΡ.Α.

Τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής ηλικιών θα βραβεύσει ο Ο.Γ.ΗΡ.Α. στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (07/06). Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Χαρά Καρυάμη» του Νέου Ηρακλείου, στις 7 το απόγευμα. Επίσης, ο σύλλογος θα βραβεύσει τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Γ.Ο., Θανάση Σταθόπουλο, για την πολυετή...
Τα «παγκόσμια» κορίτσια τιμά ο Ο.Γ.ΗΡ.Α.

Τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής ηλικιών θα βραβεύσει ο Ο.Γ.ΗΡ.Α. στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (07/06). Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Χαρά Καρυάμη» του Νέου Ηρακλείου, στις 7 το απόγευμα.

Επίσης, ο σύλλογος θα βραβεύσει τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Γ.Ο., Θανάση Σταθόπουλο, για την πολυετή προσφορά του στην ελληνική Γυμναστική.

Οι αθλήτριες που θα βραβευτούν συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πορτογαλία από τις 25 έως τις 27 Μαϊου. Συγκεκριμένα, η ελληνική Πεντάδα Κορασίδων κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο και ανάμεσα στα μέλη της υπάρχουν δύο αθλήτριες του Ο.Γ.ΗΡ.Α., η Βασιλεία-Φαίδρα Διαμαντή και η Δέσποινα Καραμιχαλάκου. Τα δύο κορίτσια ήταν στην ομάδα του Τρίο της ίδιας κατηγορίας που κατετάγη 6η.

Θα βραβευθούν παράλληλα και οι νεάνιδες του συλλόγου που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ιωάννα-Μαρία Ντόβα, Αναστασία-Διονυσία Φλαμπούρη και Νιρέντα Αναστασία Γκανιτσάνι, καθώς και η προπονήτριά τους, που τις συνόδεψε στην Πορτογαλία, Αθηνά Γουρνά.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα «παγκόσμια» κορίτσια τιμά ο Ο.Γ.ΗΡ.Α.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.